2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی سایت زرین همه مدلاشو حسابی نگاه کن 

به قیمت کارخونه ست 

با فکر کنم ۹ درصد مالیات + هزینه ارسال

من خودم دو دست ۶ نفره واسه دم دستی از دیج یکالا خریدم از خود فروشگاه زرین تو دی جی عالی بود🥰🥰 تخفیف خورده بود

منم میخوام چینی زرین اصفهان بخرم. دوستم گفت از سایتش بخرم ۱۰ درصد هم مالیات میگیره🫥

مالیات ش رو اونجا پرداخت نکنید مغازه دار خودش پرداخت می‌کنه و میکشه رو قیمت جنسش! یعنی آش کشک خاله ست در هر صورت باید پرداخت کنیم! ولی فک کنم ارزون تر دربیاد! چندتا سایت رو ببینید مثلا دی ج،ی کالا منبع خوبی برای دونستن قیمت ها! بعضی وقتا هم تخفیفهای خفنی میذاره! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
چه طرحی مبخواین زرین  بگیرید ؟

بین رزفلاور و اوپرا موندم

دو سبک مختلفن البته

اولی گل صورتی دومی طرح طلایی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
مالیات ش رو اونجا پرداخت نکنید مغازه دار خودش پرداخت می‌کنه و میکشه رو قیمت جنسش! یعنی آش کشک خاله س ...

بله اما چون ۲ نفر از دوستام تازه خریدن مقایسه کردیم و این رو فهمیدیم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
بین رزفلاور و اوپرا موندم دو سبک مختلفن البته اولی گل صورتی دومی طرح طلایی

بنظرم اوپرا یه طرحیه که همیشه مده 

من خودم بین ریواطلایی زرین و سیوای چینی طوس موندم 

من اگر بگیرم سه دست 6 نفرشو میگیرم چون سرویس چایخوریش رو نمیخوام اون رو کریستال برداشتم

بنظرم اوپرا یه طرحیه که همیشه مده  من خودم بین ریواطلایی زرین و سیوای چینی طوس موندم  من ...

مبارک باشه❤️

آخه ۱۰۲ پارچه خیلی قطعاتش مفیده

پیشدستی میوه و پلوخوریش ۱۸ تاس بقیه ۱۲ تا

بنظرم اوپرا یه طرحیه که همیشه مده  من خودم بین ریواطلایی زرین و سیوای چینی طوس موندم  من ...

زرین وزنش سبک هست و باکیفیت

2790
2778
2791
2779
2792