2777
2789
عنوان

عمم

1881 بازدید | 76 پست

سلام 

عمه من قدبلندترین فرد در بین مردان و زنان فامیل است قدش 191هست

شوهرش هم 168

یه دختر داره 180

چند روز پیش رفته بودیم بیرون عمم یه خانمه رو دیدی که از عمم هم حتی بلندتره 

عمم رفت بعد از حال و احوال گفت ببخشید قد شما چنده؟ 

خانومه گفت من 203هستم

شوهرش هم اونجا شوهرش اندازه من بود من قدم 183هست

میخواستم ببینم کسی خانم بلندتر از 190دیده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک گفتی شوهرش ۱۶۸

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

شات‌ دا فلک 😐

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

چرا عمت بایکی ک حداااقل قدش ۱۸۰ باشه ازدواااج نکرد 

ای خدا

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم