2777
2789
عنوان

خوش ب حال اونایی ک......

282 بازدید | 24 پست

هرچقدر دل شون می خواد ظلم می کنن بعد هم عشق دو طرفه تو زندگی شون تجربه می کنن و اصلا درد عشق ی طرفه نکشیدن

هم خونواده آرومی دارن و اصلا نمی دونن درد خونواده آشفته یعنی چی 

ولی من باید تو زندگیم همش شکست عشقی بخورمو خونواده آشفته داشته باشم بیام اینجا دردو دل کنم ی عده اصلا دردمو درکم نکنن و بجا شنیدن دردم بیان فقط نمک بپاشن رو زخمتو و راهنمایی کنن 

ناشکری نمی کنم فقط میگم خوش ب حال کسایی ک اصلا نمی دونن مشکل یعنی چی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

من دلم الان فقط مرگ می خواد 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
من دلم الان فقط مرگ می خواد 

برا خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فرض کن بین این همه بدبختی بی پولم باشی =اینجانب 😐

موافقم من اگه پول داشتم منت خونواده نمی کشیدم برا خودم زندگی مستقل تشکیل می دادم اعصابم از همه چی راحت بود 

همچین آدمی اصلا نیس

نمی دونم شاید 

موافقم من اگه پول داشتم منت خونواده نمی کشیدم برا خودم زندگی مستقل تشکیل می دادم اعصابم از همه چی را ...

اره متاسفانه این روزا پول دوای 80درصد درده... 

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 

خیلی از ادما هستن حسرت شما رو میخورن ک اونقدر سالمی، بی درد هستی، تو تخت بیمارستان نیستی 

خدا رو برای هر لحظه شاکر باشیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دقیقا ددست خاهر من اینجوره ، یه خانواده فوق پولدار ، ته آرامشن ، یه مادردلسوز و عاشق بچه هاش و یه پدر فهمیده و آبرودار و باایمان داره ، شوهر کرد به یه پسر موفق که اصلا اهل نمازنبود اما بعداز ازدواج الان نمازش تومسجده ، باخدا باایمان پولدار و از همه مهمتر کارش با هزارجور زنای قرتیه ، اما چشم پاکه اصلا خیره نمیشه و زول نمیزنه ب زنا ،  ، دوست خاهرم نه مریضی دیده نه دادگاه و کلانتری دیده نه طلاق نه بی آبرویی ، اما برعکس من خانواده پاچیده و داغون دارمو شوهرم هرزآشغال.

خیلی از ادما هستن حسرت شما رو میخورن ک اونقدر سالمی، بی درد هستی، تو تخت بیمارستان نیستی  خدا ...

سالم؟؟؟!!!! مشکل شنوایی از بچگی، مشکل بینایی از بدو تولد ک صدتا عمل جراحی کردم تا الان تا الان می تونم ببینم ،، ي مشکل جسمی ک ب خاطرش لاغری مفرط گرفتم همه منو خوار و کوچیک می کنن 

دنیا صاحب داره

هیچ کس از ظلمی که کرده نمیتونه قسر در بره

هرچقدر هم اینجا بهش خوش بگذره یه روزی یقه ش گرفته میشه خیالت راحت

خانواده آشفته خیلی سخته، چون خانواده یه جورایی ریشه آدمن، خوب نباشه انگار آدم به هیچی وصل نیست و هر بادی تکونش میده

همه ما غیر از خانواده زمینی ، خانواده آسمانی هم داریم که دستشون بازه بازه برای کمک، از اونها کمک بخواه

خیلی از ادما هستن حسرت شما رو میخورن ک اونقدر سالمی، بی درد هستی، تو تخت بیمارستان نیستی  خدا ...

از زمانی ک دنیا اومدم زیاد رو تخت بیمارستان بودم، اون قدر ک من رفتم اتاق عمل از س چهارسالگی ب نظرم هبچکی نرفت 

سالم؟؟؟!!!! مشکل شنوایی از بچگی، مشکل بینایی از بدو تولد ک صدتا عمل جراحی کردم تا الان تا الان می تو ...

انشالله خدا شفات بده 

همین ک الان تو تخت بیمارستان نیستی شاکر باش لطفا

خیلی مریضای بد حال دیدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم آدم بی مشکل توی این دنیا وجود نداره، فقط چون مشکلاتشون پنهانه ما نمیبینیم

و اینکه هیچ آدم ظالمی رستگار و سعادتمند نخواهد شد، شاید یه برهه ای در ظاهر بهش خوش بگذره اما موقتیه.

اما در مورد اینکه میگی مدام شکست عشقی میخوری، اگه شرایط مشاوره رفتن داری برو مشاوره

شاید آسیبهای روحی باعث میشه توی رابطه طوری رفتار کنی که دچار شکست بشی

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...