2777
2789

من ۶۶۰دلار داشتم میگن الان دلار شده شصت تومن اون زمان من ۱۹ تومن بود فکر  کنم فروختم اقا تو اصلا بگو بیست تومن اگه ۶60دلار ضرب در شصت هزار تومن کنی میشه ۴۹۶۰۰ اگه صرافی ۴۵تومن میخرید بازم سود بود یعنی تو ایران هیچ کاری نکنی دلار بخری نگه داری کلی سود می کنی 

اقا فکر نکنید من رئیس بانک مرکزیم ها نه با حمالی اون دلار ها رو خریده بودم 😅😅

مثل کسی که بنز داره پول نداره بهش بنزین بزنه و روزی ده میلیون خرجش کنه😅😅

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

مثالت نمیخورد بهم 

چون اونی که بنز داره داره پولشو داره که بنز رو خریده خرج هاش بماند  😄

ندار بنز نمیخره 

😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من می‌خوام هر ماه ۱۰ دلار بخرم ، میشه ؟؟ 

میخواستم از دلار دولتی استفاده کنم 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی که من بتونم هموطنانم رو متوجه کنم که اسم این کار سود نیست، حفظ ارزش پوله عید منه اون روز. 

شما نگه میداشتی هم سودی نمیکردی چون به همون نسبت همه چی گرون شده، فقط پولت ارزشش حفظ میشد تا به امروز 

بحث با احمق ممنوع 🤚
مثالت نمیخورد بهم  چون اونی که بنز داره داره پولشو داره که بنز رو خریده خرج هاش بماند &nb ...

ا اتفاقا ادم هایی وجود دارن که ماشین مدل بالا دارن اما نمیتونن خرجش کنن بهشون میگن پولدار های فقیر

روزی که من بتونم هموطنانم رو متوجه کنم که اسم این کار سود نیست، حفظ ارزش پوله عید منه اون روز.  ...

حرف شما درسته اما وقتی از این پول بیشتر گیرم میومد من بهش میگفتم سود

من می‌خوام هر ماه ۱۰ دلار بخرم ، میشه ؟؟  میخواستم از دلار دولتی استفاده کنم

اره بخر اما صرافی بهم گفت این دلار ها تا یکسال وقت دارن و با ارزشن بعدش  کمتر میخرن 

اره بخر اما صرافی بهم گفت این دلار ها تا یکسال وقت دارن و با ارزشن بعدش  کمتر میخرن

مگه روش تاریخ میزنن یا فاکتور میدن؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ا اتفاقا ادم هایی وجود دارن که ماشین مدل بالا دارن اما نمیتونن خرجش کنن بهشون میگن پولدار های فقیر

شاید تو ایران اینجوره !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بله عزیزم متاسفانه خیلی از مردم این اشتباهو کردن و هنوز هم دارن میکنن تا یه چیز یکم‌گرون میشه میرن م ...

چی بگم خودم از ضرر کنندگان هستم