2777
2789
عنوان

مهمونی غریبه

267 بازدید | 16 پست

دوستان من مشکل خیلی بدی دارم جای غریبه بخوام برای شام و ناهار برم اصلا نمیتونم غذا بخورم بعنی میمیرم مثلا ترس دارم چون بدغذا هستم ولی این ب کنار استرس شدید و حالت تعوع در حد مرگ میگیرم،هنوز بعد چهار سال هم ک ازدواج کردم خونه خانواده همسرم جون میدم تا یچی بخورم خیلی بده چی کنم خونه دوستامون ک دعوت کنن میپیجونم چون میدونم حالم انقدر بد میشه انگار از حال برم

خب برو دکتر شاید مشکل از ذهنته عجیبه در این حد واکنش !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید امتحانش کنی تا ترست بریزه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

ترس دارم غذای بقیه رو بخورم با مزاجم جور درنیاد از بچکی حتی نذری هارو نمیخوردم ولی این ک انقدر استرس ...

هیچکس جز خودت نمیتونه کمکت کنه عزیزم

میتونی مهمونی بری قبلش تو خونه یه چیزی بخوری که ضعف نکنی رفتی مهمونی یه کفیگیر کوچیک غذا بکش باهاش بازی کن نخور

اینجوری لذت مهمونی هم از خودت نمیگیری

اره ذهنم خیلی بزرگش کرده شده بزرگترین ترس زندگیم

وسواس میتونه باشه 

مدل های مختلف داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میترسم ابروم بره حالم بد شد سر سفره مردم بی احترامی خیلی بدیه 😭😭

بنظرم اشکالی نداره قبلش بهشون بگو ممکنه حالت بد بشه بعد هم امتحان کن، اینحوری خیلی اذیت میشی اخه یبار امتحانش کن برای همیشه خودتو راحت کن

به حرف خودت گوش نده ک میگه نخور 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

هیچکس جز خودت نمیتونه کمکت کنه عزیزم میتونی مهمونی بری قبلش تو خونه یه چیزی بخوری که ضعف نکنی رفتی ...

ولی من جون میدم تا برم و اون مهمونی تموم ش دستام میلرزه جال بد شدید حتی اب نمیتونم بخورم بغض و گریم میگیرم از حال داغونم،بعد این ک غذا نخورم میزبان ناراخت ش خیلی بده😭😭

اخه ب همه بگم من چ مرض عجیبی دارم؟نمیشه بخدا

یجا که باهاشون راحت تری امتحان کن یا اینکه اصلا نگو و بشین غذاتو بخور اگه اتفاقی افتاد بعدش ازشون معذرت خواهی کن بگو مشکل از غذاشون نیست و.. اگه چیزیم نشد که عالی

ولی من جون میدم تا برم و اون مهمونی تموم ش دستام میلرزه جال بد شدید حتی اب نمیتونم بخورم بغض و گریم ...

از اینکه توی جمع قرار بگیری حالت بد میشه؟

عزیزم چند بار نخوری عادت میکنن به این اخلاقت فکر میکنن کم اشتهایی