2821
2789
عنوان

کراش زدمممم

445 بازدید | 38 پست

کراش سگییییی زدممممم اصلا مخمو درگیر کرده وای چکار کنم 😂😭💔نه میدونم کیه نه هیچچچ لعنتی ی رفتارایی کرد اصلا محوش شدم خاک تو سر بی جنبم 🗿💔

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسری که دوسه ماه خودشو عااااشق پیشه ی وااقعی نشون میده بعدش میزنه بلاکت میکنه و میره !!

فازش چیه بنظرتون؟؟؟ 

همش دروغ بود یعنی؟؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اره بچم 18سالمه

توی این سن طبیعیه عزیزم 

دختر دوستم ۱۶ سالشه میگه روزی سه بار عاشق میشم توی راه مدرسه😅

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

وااای منم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

پسری که دوسه ماه خودشو عااااشق پیشه ی وااقعی نشون میده بعدش میزنه بلاکت میکنه و میره !! فازش چیه بن ...

ی اشغال بیشتر نبوده

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر!