2821
2789
عنوان

جریان چیه

155 بازدید | 16 پست

چرا انقد همه شوهری شدن شوهر میخوان

بچه ۱۵ساله رو شوهر میدن

ازدواج نمیگم‌بده خیلیم خوبه اگ ادمتو پیدا کنی

ن اینک ۱۵شوهر کنی ۱۶ مادربشی،دیدم ک میگم

یا ی بلاگر هست ریحانه رد کویین ، ۱۴سالشع ی دختر دارع

ب کجا میریم خدامیدونه

ن ب بعضیا ک‌۴۰ ب بالا شوهر میکنن و میگن زوده

ن بعضیا ک زیر سن قانونی مادر میشن

کاش یه قانونی در این مورد ثبت میشد....

هردو صورت ازدواج زیر سن قانونی و ازدواج سن بالا رو نمیتونم درک کنم

مثلا نمیخوام ادای روشن فکرا رو بیام یا هرچی

من تقریبا ۱۸سالمه مورد خوب بیاد ردش نمیکنم ولی تا از موقعیت تحصیلم مطمئن نباشم بچه نمیارم با اینک علاقه وحشتناکی ب بچه دارم 

نظر شما چیه؟

چندسالگی ازدواج کردین و بچه دار شدین؟

راضی هستین؟

برگردین عقب چیکار میکنین؟

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

منم میخوام🙄😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیا دست ب دست هم بدیم شوهرکنیم🤣

باشه قبوله🤣

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

منم

🥲🥲🥲

من زود ازدواج کردم🚶‍♀️

اگه مایلی این سوالامو جواب بده عزیزم

چندسالت بود؟ بچه نداری؟چقد تحصیلات داری؟سخته هم ازدواج هم ادامه تحصیل؟نمیگن بچه بیار بچه بیار؟

اگه مایلی این سوالامو جواب بده عزیزم چندسالت بود؟ بچه نداری؟چقد تحصیلات داری؟سخته هم ازدواج هم ادام ...

۱۳

دوتا دارم

دیپلم

زیاد ادامه ندادم دیگه

چرا اوایل میگفتن بیار بیار

که اوردم😤☹️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
۱۳ دوتا دارم دیپلم زیاد ادامه ندادم دیگه چرا اوایل میگفتن بیار بیار که اوردم😤☹️

انشالله خوشبخت و سلامت باشین عزیزم ، من راستش ی مورد خوب هست ولی میترسم نذاره درس بخونم ازم بچه بخوان ، 

اگه مایلی این سوالامو جواب بده عزیزم چندسالت بود؟ بچه نداری؟چقد تحصیلات داری؟سخته هم ازدواج هم ادام ...

من 39سالمه تا دیپلم درس خوندم  22ساله ازدواج کردم  ماه اینده هم عروسی دخترمه  درکل هفت تابچه دارم و  شوهرم از تمام داروندارم برام با ارزشتره  ❤❤❤❤❤

https://daigo.ir/secret/41700181532

انشالله خوشبخت و سلامت باشین عزیزم ، من راستش ی مورد خوب هست ولی میترسم نذاره درس بخونم ازم بچه بخوا ...

اولش شرط بزار که تا موقع درست تموم نشده

به بچه فکر نمیکنی

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
من 39سالمه تا دیپلم درس خوندم  22ساله ازدواج کردم  ماه اینده هم عروسی دخترمه  درکل هف ...

😍😍😍❤️❤️❤️چشم نخورید الهی ،انشالله همیشه همینجور خوب بمونین💓💓💓🌹خیلی خوشحال شدم از نظرتون واقعا برام ارزشمنده😍

اولش شرط بزار که تا موقع درست تموم نشده به بچه فکر نمیکنی

راستش دوستم پارسال ازدواج کرد پسره گف ن بابا این حرفا چیه درس بخون دانشگاه برو ، بعد عقد زدن زیرش