2777
2789

من تازه امروز متوجه شدم باردارم ( ناخواسته ) و اینکه دخترم سه سالشه و بیماری سی اف خفیف داره ، نمیدونم باید خوشحال باشم از بارداریم یا نه ، میخواستم بدونم کسی هست که شرایطش مثل من بوده باشه و بچه دومش سالم باشه ، از همه جهات بیماری سی اف رو میشناسنم و تا چند وقتی هم بخاطر دخترم خیلی اذیت بودیم و خداروشکر خیلی بهتره الان ، حتی میدونم ریسک خیلی بالایی داره بخوام بچه ام رو نگه دارم و با رضایت همسرم به فکر سقطش هستیم اما اصلا نمیدونم چطوری باید اینکار رو انجام بدم و یجورایی هم میترسم از سقط و عواقب بعدش 😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تازه امروز متوجه شدم باردارم ( ناخواسته ) و اینکه دخترم سه سالشه و بیماری سی اف خفیف داره ، نمیدو ...

سلام عزیزم چی شد بچتون نگه داشتی؟

بچه سی افت حالش خوبه؟

تست ژنتیک داده دخترت از کجا فهمیدی خفیفه؟

سلام گلم من دو تا بچه سی اف داشتم الان هم دو تا بچه سالم

سلام .عزیزم تو رو خدا از کجا فهمیدید و بهتون ثابت شد بچتون سی اف داره؟من چندین بار تست عرق دادم تو دو تا استان متفاوت چندین بار بررسی شده بچم..تا همین شش سالگی حساسیت به مواد غذایی داشت گوارشش درگیر بود..الان چهارماهه مدام سرفه میکنه بهم گفتن سینوزیت هم داره..بچه سی اف از اول درگیره؟ یا بعدا درگیر میشه؟

من تازه امروز متوجه شدم باردارم ( ناخواسته ) و اینکه دخترم سه سالشه و بیماری سی اف خفیف داره ، نمیدو ...

سلام شما بچتون به ونیا اوردین

چه ازمایشی تو دوران بارداری دادین خواهش می کنم جواب بده چون منم ی بچه از دست دادم