2777
2789
عنوان

ریتالین

132 بازدید | 9 پست

یه مدت سر خود مصرف کردم ،البته به توصیه یه مشاور روانشناس 

برام تجویز نکرد چون مشاور بود ولی گفت یه مدت بخور حالت رو بهتر می کنه 

خیلی زود عصبی می شدم ،اصلا الکی با خودم درگیر بودم .گذشته بدی داشتم و با یادآوریش کل زندگیم بهم می ریخت .اختلال خواب شدید داشتم 

حالا مدتی که استفاده می کردم حالم خیلی خوب شده ،با زندگی و بچه هام خیلی مهربونتر هستم ،از زندگی لذت می برم ،مدام می خندم و در کل مسولیت پذیر و عالی شدم 

به نظرتون همینو ادامه بدم ،می ترسم معتاد بشم 

نظرتون رو میشه بگید 

از الان استرس دارم که نکنه یه موقع اثرش کم کم از بین بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخور بدبخت میشی من خوردم زندگی نکردم 

چرا چی شد؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من بهش اعتیاد پدا کردم الان داره دوسال میشه که ترک کردم ولی هنوز کامل ب زندگی برنگشتم  نکن ...

می دونم 

ولی چقد زندگی باهاش خوبه 

از تک تک لحظاتم لذت می برم 

ولی تهش بن بسته می دونم ،باید بزارنش کنار 🤧

خب قرصای مخصوص  روحیه هست حالا چرا ریتالین؟ باید به روانپزشک مراجعه کنید نه روانشناس

رفتم چند بار 

ولی قرصاش هیچ خلق و خوی من رو عوض نمی کرد 

فقط منگ خواب می شدم همین 

بدتر از روزای فیلم می شدم