2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین درآمد با گوشی خیلی حال میده من پارسال حدود یک سال اکانت مجازی درست میکردم و به یه پنل دار میفروختم ولی دیگه برنامه اش از کار افتاد 

الان دارم تو خونه سنگ دوزی میکنم خوبه بد نیست تازه یک ماهه شروع کروم تونستم 1500 کارکنم خوبه ولی باید علاقه داشته باشی وگرنه نمیتونی

من حوصله این کاروندارم،،😊

🤣🤣🤣خب پس هیچی 

ولی منم خیلی بدم میومد مادرشوهرم انجام میداد هی گفت حالا بیا یبار برات بگیرم امتحان کن انجام دادم خوشم اومد

خواهرمنم مث شما میگه دوست ندارم ولی یه پیشنهاد بود

🤣🤣🤣خب پس هیچی  ولی منم خیلی بدم میومد مادرشوهرم انجام میداد هی گفت حالا بیا یبار برات بگیرم ...

بله ممنون عزیزم ،خیاطی هم بلدم حوصلشو ندارم ولی کاربا گوشی رودوست دارم ولی نه بازاریابی و فروش متنفرم

بله ممنون عزیزم ،خیاطی هم بلدم حوصلشو ندارم ولی کاربا گوشی رودوست دارم ولی نه بازاریابی و فروش متنفر ...

پس ماشالا هنرمندی دیگه نیازی به گفته من نیست 

منم خیلی دوست دارم ولی بعد اینکه اون برنامه از کار افتاد به چندتا آگهی سرزدم تایپیست میخواستن حتی یه ویس ۵ ساعته رو تایپ کردم فرستادم ولی بلاکم کردن زده شدم 

حالا اگر نتیجه خوبی گرفتین ممنون میشم به منم بگین