2789
عنوان

میشه بیاید

113 بازدید | 19 پست

یکی بغض و غصه زیادی برای من به وجود آورده

حرفی بزنید

دعایی کنید خلاص بشم

ای خدا ...

یا ضامن آهوی مهربانم

یا حسین

دلم تاب و تحمل نداره

یا زهرا

یا امام رضا تو رو خدا

یا ابا الفضل

ای کاش یکی آرومم میکرد

ای کاش برادر یا همسر داشتم از بی کسی نمیترسوندتم !!

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالا حال دلت خوب بشه عزیزم،من مشهدم اومدم زیارت،فردا میرم،برات دعا میکنم. توهم برام دعا کن،این هف ...

ای خدا خودت به خاطر ضامن آهو به حرمت قرآن به خاطر ارزش هر حرف عمل خوبم بگذر از خطاها بازخواستم نکن مراقبم باش و قبل از عید حاجت های دلم رو روا به خیر کن سلامتی عمر با برکت دلی شاد بی حسرت بده خوش به حااالتون برای نیات دلم دعا کنید چشم من هم دعا میکنم دلم از غصه درد گرفته همه چیزم رو گرفته دیگه واقعا طاقت ندارم تنهام نگذار خدایا آخه چرا کسی کمکم نمیکنه چند بار بخوام خدایا !🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

ای خدا خودت به خاطر ضامن آهو به حرمت قرآن به خاطر ارزش هر حرف عمل خوبم بگذر از خطاها بازخواستم نکن م ...

چشم عزیزم

همین دعاتون رو براتون رو به رو ضریح آقا میخونم،ان شاالله حاجت روا بشی و حال دلت خوب خوب خوب بشه😍🌹🌹🌹🌹

چشم عزیزم همین دعاتون رو براتون رو به رو ضریح آقا میخونم،ان شاالله حاجت روا بشی و حال دلت خوب خوب خ ...

میشه علاوه بر این ها بگید یا ضامن آهو خودت ضامن همه چیز زندگی پریسا پیش خدا بشو و از دست اون زن ظالم و بدخواه نجاتش بده که از دست اون آدم ۷ سال هست که خیلی غریب تنها دلش لرزون نگران غمگین هست اجازه نده دق بکنه تو رو به هر چی برایت عزیز هست قسم کاری بکن

به حق جوادت کاری کن قبل از عید سال جدید حاجت ازدواج و بعدا حاجت شغل رو به راحتی و عالی بگیره خیالش راحت بشه با یک آدم خوب ازدواج بعد عروسی کنه و بچه ها و همسر سالم و عاشق و خوش اخلاق و مومن و با وفا داشته باشه و به شغل مورد نظرش خیلی راحت برسه و در علاقه های خودش موفقیت های زیادی کسب کنه بشه یک همسر و مادر موفق

اول برای سلامتی و طول عمر و حاجت روایی همه کسانی که التماس دعا دارند بعدا برای من و خانوادم(:

انشالا حال دلت خوب بشه عزیزم،من مشهدم اومدم زیارت،فردا میرم،برات دعا میکنم. توهم برام دعا کن،این هف ...

برای سبز شدن دامن های آرزومندان

برای خانه دار شدن مستاجران

برای فراهم شدن ازدواج همه جوانان

برای بهبود وضع مالی فقرا

برای شفای عاجل بیماران و سلامتی

برای هر چیزی به ذهن میاد

یا امام هشتم🥺🥺🥺😭😭😭😭😭