2777
2789
عنوان

خاستگار عراقی..

612 بازدید | 33 پست

خانما ینفر تو دانشگاهمون که عراقیه ی روز منو تو محوطه میبینه و بهم میگه که اینستا دارم یا نه ؟

(میخاست فالوش کنم و ازین طریق آشنا بشیم)

گفتم ن ندارم

گف کی نصب می‌کنی گفتم بعد امتحانام

بعد ایدیشو داد گفت ک بهش پیام بدم وقتی نصب کردم .

بعد چن روز بعدش منو دوباره میبینن و میگه ک منتظرتم و حتما پیام بدی.

منم گفت خب

حالا یه دوهفته ای هس ک داریم حرف میزنیم باهم تو اینستا

بهم گفته ک ازت خوشم اومده( گفت مخصوصا از چشات )و چنروز یبار ابراز دلتنگی می‌کنه و ازم میخاد عکس فیسم رو بفرستم براش

(اصرار نمیکنه ؛ فقد خواهش می‌کنه منم تایم دار می‌فرستم)

گفتم هدفت چیه از اینکه باهم آشنا بشیم

گفت بذار ی مدت بشناسمت هدف خود ب خود پیدا میشه..

بنظرتون ممکنه بیاد خاستگاری ؟!

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگم از این ادم دوری کن و عکس نفرست میدونی مال کجای عراقع ؟ کدوم شهر ؟

نمیفرستم دیگه

کلا دوتا بیشتر نفرستادم ک با مغنعه و تایم دار بودن

می‌تونه کاری کنه با عکسا وقتی تایم دار یودن؟

ناصریه

نمیفرستم دیگه کلا دوتا بیشتر نفرستادم ک با مغنعه و تایم دار بودن می‌تونه کاری کنه با عکسا وقتی تای ...

کار خوبی میکنیدبله دیگه نفرستید (کلا به خارجی ها اعتماد نکنید)

نه چیزی که فکر میکردم نیست نگران نباشید 

بله با عکس تایم دار هم میشه و اگر کسی بخواد با عکسی کاری کنه همون میزان گردی صورت هم کافیه

کار خوبی میکنیدبله دیگه نفرستید (کلا به خارجی ها اعتماد نکنید) نه چیزی که فکر میکردم نیست نگران نبا ...

مثلا چیکار می‌تونه بکنه با تایم دار

مثلا چیکار می‌تونه بکنه با تایم دار

میشه سیو کرد یا اسکرین گرفت جوری که شما هم متوجه نشی 

اونی که این کاره باشه میتونه (اونی که خطرناک و نا امن باشه کار های زیادی میتونه بکنه واسه همین میگم اعتماد نکنید )

میشه سیو کرد یا اسکرین گرفت جوری که شما هم متوجه نشی  اونی که این کاره باشه میتونه (اونی که خط ...

ن اصلا عکس لختی و اینا ک نبود

کلا دوتا با مقنعه بود

میشه سیو کرد یا اسکرین گرفت جوری که شما هم متوجه نشی  اونی که این کاره باشه میتونه (اونی که خط ...

میشه هویت شما رو جعل کنه یا خدایی نکرده با یک بدن برهنه ادیت کنه و تو سایت ها نامربوط آپلود کنه و....کارهای دیگه که نگم که بدآموزی نداشته باشه

همشون چتد زنه هستن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️