2777
2789

الان نفسم بزور یالامیاد، قفسه سینم سنگینی میکنه. احساس می‌کنم میخوام بمیرم. علائم پنیکه یا نه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره زیاد قبلش قشنگ میفهمم که اون حمله داره میگیره ضربان قلبم میره بالا همزمان فشار خونم بالا میره احساس سوزش و سنگینی در قفسه ی سینه و تنگی نفسو صد در صد فک میکنم دارم میمیرم و الان سکته میکنم زمان هاش متغیره بعضی وقتا طولانی گاهی هم کوتاهتر

خدایا شکرت 

بله یه دوره شدددید 

تپش قلب ،تنگی نفس ،ترس از مرگ و ....

💜                                                                                                                                                                                                                                           
دقیقا خودشه

باید چکار کنم؟ تو جمع هستم دلم میخواد گریه کنم😭خیلی حالم بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان نفسم بزور یالامیاد، قفسه سینم سنگینی میکنه. احساس می‌کنم میخوام بمیرم. علائم پنیکه یا نه

صد درصد ولی اصلا نگران نباشین این حالت گذراس فقط آروم آروم باشین نفس عمیق بکشین و ذکر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم رو زمزمه کنین رد میشه لعنتی

خدایا شکرت 
صد درصد ولی اصلا نگران نباشین این حالت گذراس فقط آروم آروم باشین نفس عمیق بکشین و ذکر لا حول ولا قوه ...

خیلی وقت بود اینطوری نشده بودم، یه ربع بیشتره هرچی آب خوردم نفس عمیق کشیدم بهتر نشدم

خیلی وقت بود اینطوری نشده بودم، یه ربع بیشتره هرچی آب خوردم نفس عمیق کشیدم بهتر نشدم

فقط باید سعی کنین آروم باشین خیلی بده کاملا درکتون میکنم اگر امکان داره براتون از جمع فاصله بگیرین یه جایی باشین که از نگاه دیگران اضطراب نداشته باشین 

خدایا شکرت 
2790
2778
2791
2779
2792