555چچچ مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4732 عنوان سایت آدم و حوا برای ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 23 پست تو خود تلوزیون میگفت همچین سایتی هس واسه ازدواج که دختر پسرا میتونن اونجا همو پیدا کنن 😂😂😂چه مسخره 1402/11/12 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
555چچچ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4732 اینجور جاها اطلاعاتی که ثبت میکنم معمولا، درست نیست، ولی خب اگه درست باشه میتونه خیلی ها رو به هم ب ... شما هم مگه تا حالا تو این سایتا بودین و اطلاعات ثبت کردین؟
مایا70 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2215 خب منم برا وقتی میگم که طرف نفهم باشه ، زن ستیز کجا بود😐 خب عزیزم تو آدم نفهم رو انتخاب نکن خلاص آدم نفهم هم با دوبار صحبت کردن و ... خودشو نشون میده
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1922 شما هم مگه تا حالا تو این سایتا بودین و اطلاعات ثبت کردین؟ خیر، بالاخره آدم از اطرافیان مطلع میشه که به چه صورته، کانال های تلگرامی قبلا زیاد بود تو این موضوع ها کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
555چچچ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4732 خب عزیزم تو آدم نفهم رو انتخاب نکن خلاص آدم نفهم هم با دوبار صحبت کردن و ... معمول میشه من که میگم خدا اگه بخواد میشه اگه هم نخواد که صلاح نیس حتما ، من که میترسم از این سایتا
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1922 یه موسسه معتبر هست به اسم سایه های ماندگار بزنین تو نت میاره ممنون کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
555چچچ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4732 خیر، بالاخره آدم از اطرافیان مطلع میشه که به چه صورته، کانال های تلگرامی قبلا زیاد بود تو این موضوع ... آخه گفتین اطلاعاتمو تو همچین سایتایی درست ثبت نمیکنم واسه همین پرسیدم ، که فک کنم اشتباه تایپی بود
مایا70 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2215 من که میگم خدا اگه بخواد میشه اگه هم نخواد که صلاح نیس حتما ، من که میترسم از این سایتا خدا گفته از تو حرکت از من برکت بزن تو نت موسسه سایه های ماندگار کانال تلگرام داره یه عالمه اطلاعات خوب اونجا هست چندین راه هم گذاشتن برای پیدا کردن همسر هم کفو امتحان کن شد شد نشد منتظر قسمت بمون
555چچچ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4732 خدا گفته از تو حرکت از من برکت بزن تو نت موسسه سایه های ماندگار کانال تلگرام داره یه ع ... مرسی عزیزم ، اگه بخواد بشه که میشه دیگه بیخیال این چیزا😉
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1922 آخه گفتین اطلاعاتمو تو همچین سایتایی درست ثبت نمیکنم واسه همین پرسیدم ، که فک کنم اشتباه تایپی بود آهان، اره الان دیدم، میکنن منظورم بود کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل