2777
2789
عنوان

کیک پختم چه کیکی😋

| مشاهده متن کامل بحث + 6115 بازدید | 121 پست
سلام  جنس قالبت چی بود؟ موز باید رنده کنم یا چی؟ کل قالب چرب کردی؟ کدوم طبقه فر گذاشتی؟ زر ...

سلام عزیزم

قالب گالوانیزه

موز رو با چنگال له کن

بله کل قالب رو چرب کردم ارد پاشی کردم 

توی توستر درست کردم ک کلا یک طبقه داره ک وسطه😁

زمان نمیشه براش تعیین کرد ولی قطعا بالای ۷,۸ دقیقه انقدر بزنید ک کشدار و کرم روشن بشه و حجمش زیاد بشه

حداقل ۴۰ دقیقه با اون درجه ک گفتم توی توستر من طول میکشه 

ولی من انقدر منتظر میمونم ک روشم طلایی بشه

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کامت شیرین ، مرسی گلم . از هر پیجی سرچ کردم جواب نگرفتم . ممنونم 

ممنونم😍🌷

خواهش میکنم عزیزم بزنی دستور گاناش میاره

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
دستورشو بدید

تو صفحات قبلی دادم عزیزم فک کنم صفحه ۴

گفتید فقط المنت پایین روشن باشه؟ بعد روش خام نمیمونه؟

نه روشم طلایی میشه 

تو توستر من ک اینجوریه اصلا بالا رو روشن نمیکنم

بله حتما کیک موز و گردو تخم مرغ ۳عدد شکر ۱۲۰ گرم ارد ۱۸۰ گرم موز ۲ عدد بیکینگ پودر ۱ق چ ...

دستور کیک

سلام عزیزم قالب گالوانیزه موز رو با چنگال له کن بله کل قالب رو چرب کردم ارد پاشی کردم  توی ...

مرسی گلم مارک عکس تسترم بفرست چون فر ندارم قابلامه برقیه فقط درجه حرارتشم بگو بهمم یاد بده ک بشه بخرم درست کنم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

به به عالیههه نوش جان😍❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه