2777
2789
عنوان

کیک پختم چه کیکی😋

| مشاهده متن کامل بحث + 6115 بازدید | 121 پست

واسه روز مرد پخته بودم 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا که بحث کیک شد کدبانوها یه سوال ؟؟ 

شکلات سکه ای خریدم آب کردم ریختم رو کیک گذاشتم یخچال ده دقیقه بعد که آوردم بیرون شکلات رو کیک سنگ شده بود برش که میزدم ترک میخورد می‌شکست 😐 کسی می‌دونه چه طور میتونم شکلات و نرم و لطیف روی کیک نگهدارم حداقل اونقدر سفت نشه و تکه ای از کیک جدا نشه 

توروخدا بگید چیکار میکنید قشنگ پف میکهه

گفتم عزیزم

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
اگه رسپی دقیقش بزارید ممنون میشم

گذاشتم عزیزم

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
آخه توو مایکروویو هم خوب در نمیومد    

تو مایکرویو ک اصلا خوب نمیشه

حالا که بحث کیک شد کدبانوها یه سوال ؟؟  شکلات سکه ای خریدم آب کردم ریختم رو کیک گذاشتم یخچا ...

باید گاناش درست کنی عزیزم

یکم خامه صبحانه رو بذار رو گاز گرم شد شد شکلاتای خرد شده رو بریز توش هم بزن یکدست بشه

سلام 

جنس قالبت چی بود؟

موز باید رنده کنم یا چی؟

کل قالب چرب کردی؟

کدوم طبقه فر گذاشتی؟

زرده وسفیده با هم چقدر بزنم ۱۰ دقیقه؟

چه مدت تو فر باشه عالیه؟

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞