2777
2789
عنوان

حرف زشت

84 بازدید | 12 پست

یکی از دوستام ۲۱ سالشع داره از شوهرش جدا میشه و هروقت که میریم بیرون همه دوستامون که مجرد هم هستن بهش با خنده میگن  زن مطلقه دنبال شوهری ؟!!!من واقعن ناراحت میشم میشنوم و وقتی صورت دوستم رو میبینم میفهمم که خنده اش الکیع و بغض میکنه. دلم می‌خواد بزنم تو دهنشون من به جای اونا خجالت میکشم و به دوستام اخم میکنم اما اصن واسشون مهم  نیس و باز با طعنه و کنایه میگن زن مطلقه بازم برو شوهر کن💔

بايد تنهايي به دوستات تذکر جدی بدی. منظورم جلوی دوستت که داره جدا میشه نباشه. واقعا این حرفها حتی اگه شوخی هم باشه شعور خیلی خیلی خیلی پایین دوستات رو میرسونه دیگه چه برسه به اینکه طعنه و کنایه هم باشه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم بهشون؟

بهشون بگو این حرفی که می‌زنید شاید ظاهرش شوخی باشه ولی من تو ظاهر و چشای دوستمون ناراحتی و بغض رو دیدم. دقیقا همین حرفو بهشون بگو. بگو اگه دفعه دیگه ازین حرفا بزنین من بلند میشم میرم یا اصلا باهاتون بیرون نمیرم چون واقعا من به جای شما خجالت میکشم. 

ببین به تجربه بهت میگم ومن هم سن کمی ندارم 31 سالمه ولی باور کن دوستات اگه بعد ازاین تذکر دادناا دوباره ازین شوخیا بکنن معلوم میشه نه برای تو ارزش قائل و نه براي اون دوستتون. دوست واقعی اگه باشن حتما ناراحتی و عزت نفس و کرامت دوستشون براشون مهم خواهد بود.

ببین به تجربه بهت میگم ومن هم سن کمی ندارم 31 سالمه ولی باور کن دوستات اگه بعد ازاین تذکر دادناا دوب ...

بله درست میگید منم خیلی مسخره میکنند اما بحث طلاق دوست ام چیزی نیس که مسخره کرد💔

بله درست میگید منم خیلی مسخره میکنند اما بحث طلاق دوست ام چیزی نیس که مسخره کرد💔

خود شما ودوستتون چی؟ آیا شما هم بیش از حد باهاشون شوخی میکنید؟ منظورم مثل خودشون هرچیزی رو بهونه شوخی قرار میدین یا بین جمع دوستان فقط اونا اینطورین؟ 

خود شما ودوستتون چی؟ آیا شما هم بیش از حد باهاشون شوخی میکنید؟ منظورم مثل خودشون هرچیزی رو بهونه شوخ ...

من نه اصن مسخره نمیکنم من قبلن خیلی تو سری خور بودم هنوزم همینه همیشه من دنگشون رو میدم امروز یکی شون بهم گفت زرنگ شدی .چرا به نظر شما این گفت؟😐

دوست ام که میخواد طلاق بگیره باهاشون خیلی راحته و مسخره میکنه اما من میگم کار اشتباهیع به شوخی مسخره کردن بقیه💔

من نه اصن مسخره نمیکنم من قبلن خیلی تو سری خور بودم هنوزم همینه همیشه من دنگشون رو میدم امروز یکی شو ...

ببین به نطرم ما اصلا چیزی به اسم شوخی نداریم... چیزی که تواین دوره زمونه بین مردم مدشده به هر کنایه و طعنه تحقیرکننده ای میگن شوخی این اشتباهه. کنایه و تحقیرکردن دیگران درلفافه خنده و... که نشد شوخی. اگه تو روهم مسخره میکنن و واقعا از اعماق دلت غمگینی  میتونی این روابط رو تموم کنی.دوست کهه جزو خونواده آدم نیست که حتما باید باهاش رابطه داشته باشی. چندسال دیگه هرکدوم میرن پی زندگی خودشون دیگه هیچ سراغی ازت نمیگیرن. پس اگه ازاین رابطه  صدمه میبینی بهتره ارتباطتو کم کنی. 

ببین به نطرم ما اصلا چیزی به اسم شوخی نداریم... چیزی که تواین دوره زمونه بین مردم مدشده به هر کنایه ...

کم کردم خعلی کم کردم اما پیام میدند  با حرفاشون اذیت ام میکنن.خیلی حسودی میکنن بهم هرچیزی میخرم میخرند هرچیزی میپوشم  عین اون را پیدا میکنندد و میپوشند  مدل موهام رو تقلید میکنند وقتی میبینم این مدلی هستند حالم بد میشع و اگه رابطه رو تموم کنم بدتر بهم صدمه میزنند وقتی پیش شون هستم حالم بده نگاهاشون پر از حسودی و حسرتع شاید خودشون از من بهتر باشن اما باز هم حسادت میکنند😭😭😭

کم کردم خعلی کم کردم اما پیام میدند  با حرفاشون اذیت ام میکنن.خیلی حسودی میکنن بهم هرچیزی ...

والا نمیدونم چی بگم. وقتی شما رابطه اتون رو باهاشون قطع کنی دیگه چطوری بخوان به شما صدمه بزنن؟؟ 

حسودی و تقلید تقریبا تو ذات اکثر زنان هست. به دل نگیر. اتفاقا باید به خودت افتخار کنی که اونقدر خاص و خوش سلیقه هستی که ازت تقلید میکنن. بستگی به طرز نگاهت داره. سعی کن دیدتو عوض کنی. 

اگه احيانا رابطه اتون باهاشون قطع شد یا کم شد و... سعی کن سریعا دنبال یه جایگزین مفید برای خودت باشی که به کارها و حرفاشون فکر نکنی و غصه بخوری. مظورم سرگرمی جایگزین... به فکر آینده ات باش... دوست نداری آدم موفقی باشی؟؟؟ نمیدونم چندساله ولی احتمالا شما هم مثل دوستت باید طرفای بیست سال باشی. این بهترین سن برای یاد گرفتن مهارتهاست.به جای این دوستی های بیخود و الکی بهتره وقتت رو برای یادگرفتن مهارت‌های مفید برای آینده ات صرف کنی و روابط باخانواده ات رو جایگزین رابطه بااینا کنی. برای انتخاب دوست هم دوستی رو انتخاب کن که مثل خودت باشه اگه تو أهل مسخره کردن نیستی اونم نباشه. موفق باشی.