2777
2789
عنوان

🥺😮‍💨😞 دلم گرفته

107 بازدید | 8 پست

پارتنرم بلاک کردم از همه جا دوروزه 

الان مث چی پشیمونم دلم گرفته خیلی 

نمیدونم چیکار کنم 

ازدواج نمیاد جلو همش میگ فعلا نه یا میگ ازدواج دوس ندارم یا میگ شرایطم خوب نیس 

۳۶سالشه

از ی طرفم بخاطر فالورای اینستاش فک میکنم خیانت می‌کنه

یا هم وقتی بهش گفتم بهم ماهیانه بده نداد بهش پول قرض دادم پس نداد همش گف باشه میدم امروز فردا میکرداخرش هم هیچی 

خیلی دوستش دارم 

ولی نمیدونم چ کنم

حالم بد شده فک میکردم اگ خودم دور شم ازش خیلی مشکلی نداشته باشم ولی ایقد ناراحتم دلم گرفته ک حد نداره مث چی پشیمونم 

حس دلتنگی دلگرفتگی تنهایی بدی دارم دلم میخاد گریه کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکر ازش راحت شدی این حس درسته سخته ولی میگذره انشاالله یه آدم خوب نصیبت بشه عمرتو برای چنین آدمی تلف نکن لطفا یکبار میخوای زندگی کنی حالا بلاکت کرده تو هم دیگه آدم حسابش نکن 

اولا که وظیفه اون نبوده به شما ماهیانه پول بده 

دوما شما نباید به اینطور آدمی پول قرض میدادی

کسی هم که مثل بچه ها بلاک میکنه رو باید انداخت دور

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

خودم بلاک کردم 

فکر کردم اون برای اینکه پولتو پس نده بلاک کرده😐

به هر حال این آدم شوهر بشو نیست

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡