2777
2789

اره

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

اره

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون به نبود فرد عادت میکنیم

من خودم یکیو دوس دارم ولی بعد پنج سال دلتنگش نشدم

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
اخه مگه میشه ؟حس دلتنگی گاهی وقتا سراغ هرادمی‌میاد مخصوصا نسبت به کسی که دوسش داری

عزیزم وقتی ادم عادت کنه دیگه دلتنگ نمیشه

ازاین زاویه نگاه نکرده بودم خداوکیلی❤ یکم حالم بهترشد 

خداروشکر عزیزم ایشالا همیشه حالت خوب باشه😍

خداروشکر عزیزم ایشالا همیشه حالت خوب باشه😍

عزیزی

میدونی چیه  امروز ازکسی که میگه ۳ساله عاشقتم  وبهش اعتماد دارم پرسیدم تاحالا دلتنگم شدی؟  گفت نه   

خیلی ناراحت شدم از عصبانیت دندونم دردگرفت  چون فکرمیکردم دلتنگی غیرممکنه سراغ ادم نره   به نظرت توی جوابش چی بگم ؟ناراحت نباشم ازاینکه گفت نه؟

عزیزی میدونی چیه  امروز ازکسی که میگه ۳ساله عاشقتم  وبهش اعتماد دارم پرسیدم تاحالا دلتنگم ...

گلم خب اگر سه ساله عاشقته چرا کاری نمیکنه؟ چرا خواستگاری نمیاد؟ 

مورد دوم اینکه بهش بگو خب این چه عشق و عاشقیه که دلتنگ من نمیشی 

من اون حرف رو واسه موقعی زدم که مثلا دو طرف به هر دلیلی نتونن کنار هم باشن 

ولی این اقا که باهات میتونه درارتباط باشه 

باهاش تو رابطه ای؟ 

گلم خب اگر سه ساله عاشقته چرا کاری نمیکنه؟ چرا خواستگاری نمیاد؟  مورد دوم اینکه بهش بگو خب این ...

چون من هنوز درسم تموم نشده واینکه خودشم دنبال کارشه 

پسرخالمه  وباهاش چندماهه حرف میزنم البته مادرم میدونه،خیلی پسرخوب وباشخصیتیه  

دقیقا منم براهمین ناراحتم مگه میشه  ادم یکیو بخواد ولی دلتنگش نشه؟؟من بااینکه  ازوقتی باهم حرف میزنیم بهش احساس پیداکردم اما باز دلتنگ میشم    هنوززیاد تو چت راحت نیستیم  اگه بپرسم مگه میشه ادم یکیو دوست داشته اما دلتنگ نشه   زشت نیس؟

چون من هنوز درسم تموم نشده واینکه خودشم دنبال کارشه  پسرخالمه  وباهاش چندماهه حرف میزنم ا ...

نه عزیزم ازش بپرس

و بذار درست تموم بشه بعد بیشتر باهاش ارتباط بگیر 

اینجوری هم ذهنت درگیر میشه و

هم اینکه نمیتونی عاقلانه تصمیم بگیری

نه عزیزم ازش بپرس و بذار درست تموم بشه بعد بیشتر باهاش ارتباط بگیر  اینجوری هم ذهنت درگیر میش ...

باشه میپرسم

اره خودشم میگه حتما باید درستو ادامه بدی تابه چیزی  که میخوایی  برسی  خودمم کمکت میکنم

باشه میپرسم اره خودشم میگه حتما باید درستو ادامه بدی تابه چیزی  که میخوایی  برسی  خو ...

عالیه مشخصه واسش مهمی