2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 58 پست
کاش کیست بود متاسفانه توده هس اولش دکتراگفتن کیسته حاله بزرگ شده داره اب میاره میگن توده اس

ایشا الله چیزی نیست تو خانواده یا فامیل مادری مواردی از سرطان سینه و اینا ندارین که؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم سرطان خوش خیم نمیشه.  و اون توده یه توده خوش خیم بوده همین والا سرعت رشد سلول های س ...

چرا گلم میشه، سرطان پاپیلاری نوعی سرطان خوش خیم هست 

اتفاقا همه توده ها اکثرا سرطانی ان 

فقط بدخیم داریم و خوش خیم 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

[QUOTE=326775267]گاهی اینجوری نیست پدر من ده سال یه توده داره بدون علایم خاصی  خیلی اتفاقی الان ...

سرطان که قابل برداشتن باشه و ریشه نداده باشه یا ریشه کم و نیاز به شیمی درمانی نباشه میشه خوش خیم 

در مورد تیرویید اینطوریه 

بدخیم خوش خیم هردو سرطان محسوب میشن

سرطان که قابل برداشتن باشه و ریشه نداده باشه یا ریشه کم و نیاز به شیمی درمانی نباشه میشه خوش خیم&nbs ...

عزیزم سرطان کلیه گرید ۱ ممکنه متاستاز بده خدایی نکرده؟

عزیزم سرطان کلیه گرید ۱ ممکنه متاستاز بده خدایی نکرده؟

سی تی با کنتراست دادید؟؟ این نوع سی تی اگه کراتین بالا ندارید بدید دقیق مشخص میکنه که کجاها داده یا نداده 

الان بابای من که تو گردنش هست ، میخوان ببینن ریشه داشته یا داره 

اخه ده سال داره 🤐ولی چون کراتینش رفته بالا فعلا نمیشه 🥹😭 امشب بس زار زدم مردم 

ایشالا چیزی نیستتتتت 😔🥲 خدا نیاره 

سینه نه ولی تو خانواده مادرم داییم سرطان تیرویید وپدربزرگم روده داشتن

ما هم تو فامیل مادرم ژن سرطان سینه و تخمدان داریم. منم دوماهه که آزمایش ژنتیک دادم و جوابش مثبت شده و تا عید باید تخمدانها و لوله های فالوپ  رو باید در بیارم و بعدش سینه ها رو خالی کنم. اعصابم به شدت خرابه. نمی‌دونم چرا باید تخمدان سالم رو در بیارم! بلکه اصلا جهش رخ نداد! ولی از طرفی هم نمی تونم ریسک کنم!! فکر کن تو ۳۹ سالگی خودم رو یائسه  میکنم.  منم در به در دنبال دکتر زنان میگردم. مادر شما رو باید دکتر انکولوژی زنان عمل کنه چون اونا تخصص شون در رابطه با توده های تخمدانی هست. کاش شما هم یه مشاوره ژنتیک داشته باشید

سی تی با کنتراست دادید؟؟ این نوع سی تی اگه کراتین بالا ندارید بدید دقیق مشخص میکنه که کجاها داده یا ...

گلم من دوساله عمل شدم ازاون موقع هم ندول هست من منظورم اینه اگ زبونم لال متاستاز بود تاالان مشخص میشد یانه؟

نه ده ساله خوب شده تیرویید خیلی درمان پذیره

خداروشکررر، من بابام ده سال این توده لعنتی رو داده بخدا یادمه سالای ۹۳ ۹۴ بود هی میگفتم بیا بریم دکتر 

مامانو بابام میگفتن چیزی نیست قبلا هم پشت گردنم داشته خوب شده 🤐کلا از دکتر فراری ان 😡🤬یکی از مقصرها مامانم بود جیغو داد و سرتق بازی در میاره از جهل 😔 از بدجنسی نیستا 

نادونی و کم سوادی 

دیگه ۳ هفته قبل گفتم بابا حس میکنم بزرگتر شده کلی ترسوندم 

گفتم خطریه مامانم ترسوندم ، وقت دکتر گرفتم بردم اوووو نگم برات 

تو چکاپ و سونو سی تی چیا درومد 

پروستات بزرگ شده عمل لازم داره 

کلیه هاش از کراتین بالا یکیش داغونه 

توده گردنش هم بعد نمونه برداری گغتن سرطان پاپیلاری ، و نیاز به جراحی داره 😔 خون گریه کردممم 

اخه مگه میشه ده سالللل 🥹😭