2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاستاز اگه بود به وضوح علائم بالینی داشت

شما شکر خدا مشکلی نداری عزیزم نگران نباش 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

متاستاز ک اگ خدایی نکرده رخ می‌داد علائمش اونقدر ضایع و اذیت کنندس ک نیازی ب تشخیص نیس

گاهی اینجوری نیست پدر من ده سال یه توده داره بدون علایم خاصی 

خیلی اتفاقی الان متوجه شدیم سرطان تیرویید 🥲البته خوش خیم 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

عزیزم نگران نباش ولی بستگی به نوع سلول سرطانی داره بعضیاش وحشی هستن قضیه ای که واسه مادرم پیش اومد ...

خوب کیست هست دیگه توده نیست که نهایتش یه تخمدانش از دست میره. اونم سعی کنید به دکتری بدین که تخصص لاپاراسکوپی داره تا عمل باز نشه. 

خوب کیست هست دیگه توده نیست که نهایتش یه تخمدانش از دست میره. اونم سعی کنید به دکتری بدین که ت ...

کاش کیست بود

متاسفانه توده هس

اولش دکتراگفتن کیسته حاله بزرگ شده داره اب میاره میگن توده اس

گاهی اینجوری نیست پدر من ده سال یه توده داره بدون علایم خاصی  خیلی اتفاقی الان متوجه شدیم سرطا ...

عزیزم سرطان خوش خیم نمیشه.  و اون توده یه توده خوش خیم بوده همین والا سرعت رشد سلول های سرطانی اونقدر بالاست که در عرض ۶-۷ ماه خودش رو نشون میده