2777
2789
عنوان

مامان دوسپسرم

133 بازدید | 11 پست

دوسپسرم چنباری ك باهم تو کال بودیم به شوخیو اینا گفته بدم گوشیو ب مامانم خانوم؟!

منم خندیدم..یا مثلاً به شوخب یچیزی گفتم ك رد بشیم دگ..

بعد اینو هی تکرار میکنه...مامانش هنوز نمیدونه ك من با پسرشم...اگه یهو این اتفاق افتاد من چی بگم با مامانش چجوری برخورد کنم دقیقا؟!

اینم بگم مامان من میدونه ك تو رابطم.

من و شوهرمم وقتی دوست بودیم سر ی دعوایی ک خیلی وقت گذشته بود خواهرشوهرم گذاشتش کف دست مامانش بار اول اونجا با مادرشوهرم حرف زدم از استرس قلبم تندتند میزد همش خودمو کنترل میکردم مبادا سوتی بزنم حالا باید تو هم تجربه کنی🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرمم وقتی دوست بودیم سر ی دعوایی ک خیلی وقت گذشته بود خواهرشوهرم گذاشتش کف دست مامانش بار اول ...

خب دقیقا چجوری حرف زدی باهاش... خیلی با احترام و سنگین...اگه اون یهو نیشش باز شد چی؟

اگه حرفی زد ك ب غرورم بربخوره چی؟!

اگه خیلی خوب رفتار کرد چی؟

اصلا نمی‌دونم باید چه واکنشی نشون بدم هیییییسچ تجربه ای ندارم

خب دقیقا چجوری حرف زدی باهاش... خیلی با احترام و سنگین...اگه اون یهو نیشش باز شد چی؟ اگه حرفی زد ك ...

من خیلی با احترام باهاش صحبت کردم شمرده و سرسنگین 

اگ ی بحث خنده دار باز شد کوتا و با صدای آروم بخند

قطعا بی احترامی نمیکنه اگ حرفی زد بهت برخورد هیچ واکنش تندی نشون نده بعدا ب دوس پسرت بگو از فلان حرفش دلخور شدی

اصلا باید چیکار کنم ك اویزون بنظر نرسم؟! یا اگه گفت خانوادت در جریانن چی بگم؟!

رسمی صحبت کن 

اگ پرسید خونوادت در جریانن حقیقتو بگو و بگو من بدونِ اطلاعِ مامانم کاری نمیکنم

اگ اینو پرسید بگو قصدمون ب تصمیم پسرت بستگی داره

خب اونموقع فک میکنه من همه جوره راضیم واسه پسرش

بگم به نظرمون طبق شناخت و ارتباط بیشر هردومون بستگی داره چی؟