kaniyaa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 عنوان بالون معده 733 بازدید | 31 پست سلام بچه ها خوبین؟!هزینه اسلیو و بای پس ندارم، اراده و بهتره بگم اعصاب رژیم هم ندارمکسی تجربه بالون معده داره؟! پیج دکتر فرامرزی اینستا دیدم رضایتاش زیاده ظاهرن!اگر تجریه دارین ممنون میشم بگین توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب 1402/11/12 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
torkgiiz عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2354 عوارض داره ها زیااد ..دختر خالم زد دوماه بعد کیسه صفراش خراب شد الان مجبور شد عمل کنه دربیارن میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16907 فایده ندارد. درش بیاری برمیگرده. البته اسلیو هم برمیگرده. تازه اسلیو احتمال افسردگی هم داره
kaniyaa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 فایده ندارد. درش بیاری برمیگرده. البته اسلیو هم برمیگرده. تازه اسلیو احتمال افسردگی هم داره خودتون تجربه دارین یا شنیدین؟! توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
kaniyaa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 عوارض داره ها زیااد ..دختر خالم زد دوماه بعد کیسه صفراش خراب شد الان مجبور شد عمل کنه دربیارن بالون که اصلن جراحی نداره! صفرا هم من تو اطرافیانم ۳-۴ نفر عمل کردن جدیدن! معلوم نیست بخاطر سبک زندگی، تغذیه غلط آلودگی یا چی هستبه هر حال بعید میدونم صفرا بخاطر بالون بوده باشه توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
torkgiiz عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2354 بالون که اصلن جراحی نداره! صفرا هم من تو اطرافیانم ۳-۴ نفر عمل کردن جدیدن! معلوم نیست بخاطر سبک زندگ ... منم نگفتم جراحی کرد برا بالون میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
یاسی۷۴ عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 108 عزیزم شیر کومیداژن به بچه تون ساخت؟تو یه تاپیک دیدم گفته بودین دکتر نوشتهدوقلوهای من با نئوکیت ناسازگارن. مجبورم برم سراغ کومیداژناما میگن کومیداژن ضعیف تر از نئوکیت هست....
kaniyaa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 عزیزم شیر کومیداژن به بچه تون ساخت؟ تو یه تاپیک دیدم گفته بودین دکتر نوشته دوقلوهای من با نئوکیت ن ... به بچه من که ساخت، نئوکیت جدیدا ترکیه ای هست ومثه قدیمیا نیستحداقل اینکه کمیداژن از نئوکیت خوشمزه تره، گناه داره بچه شیر تلخ بخوره توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
kaniyaa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 سلام هزیزم خوبین؟شما بالن رو گذاشتیم؟ سلامنه عزیرم دکتر گفت تضمین نمیدم جواب بده روشما منم نزاشتم توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
afroooooz عضویت: 1389/12/08 تعداد پست: 2785 سلامنه عزیرم دکتر گفت تضمین نمیدم جواب بده روشما منم نزاشتم مرسی عزیزممنم. دیدم خیلیا که گذاشتن نتیجه نگرفتن منصرف شدم فعلاارادمو بسنجم ببینم چیکاره ام خودم 😣
atefe_mgdc عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 711 چند کیلویی؟من تو رژیممدوازده تا کم کردمالان پنج کیلو اضافه دارمدکتر تغذیه بروقشنگ همه چیز بخور ولی به اندازه ی رژیمبدنت رو با این روش ها داغون نکنسلامتی خیلی مهمه
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 خودتون تجربه دارین یا شنیدین؟! عزیزم دکتر یزدان بد واسه مشکل روده شما خوب بوده ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
kaniyaa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 عزیزم دکتر یزدان بد واسه مشکل روده شما خوب بوده ؟ فوق الهاده است دکتر، حتمن ویزیت شو پیشش توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب