2777
2789
اطراف ما که همه همینطوری عروس شدن ، ینی خودمون باید خونه راه ندیم؟

آره

بگین اول طرفین چندبار برن بیرون باهم آشنا شن،بعد تشریف بیارید

یا اگه میخوان بیان،باخود آقا داماد بیان برای آشنایی،یکم معاشرت کنین باهم،بعدم خواستگاری و بقیه مراسمات

اگر یکی دوتا از ملاکان نداشته باشه مثلا دیپلم باشه و شغل معمولی ولی مالی خونه ماشین اوکی باشه و اخلا ...

برام مهمه اگه شغل معمولیه پس خونه و ماشین از کجا اومده 

یا دقیقا شغلش چیه

ولی اگه اوکیه باشه و زیاد باهم اختلاف فرهنگی نداشته باشیم،قبول میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام مهمه اگه شغل معمولیه پس خونه و ماشین از کجا اومده  یا دقیقا شغلش چیه ولی اگه اوکیه باشه ...

مورد من شغل شرکتیه 

ماشین رو چند سال پیش ک از نوجوانی کار می‌کرده خریده 

خونه هم طبقه بالا باباش رو به طور شخصی و مجهز خودش با وام وقرعه و اینا ساخته 

مورد من شغل شرکتیه  ماشین رو چند سال پیش ک از نوجوانی کار می‌کرده خریده  خونه هم طبقه با ...

من شخصا نمیتونم بالای خونه پدرشوهرم زندگی کنم

حالا اگه کارگر شرکتی باشن،من قبول نمیکنم راستش

ولی اگه مثلا انباردار و حسابدار و اینجور شغلی باشه به شرط خونه مستقل،برام پذیرفتنیه

مورد من شغل شرکتیه  ماشین رو چند سال پیش ک از نوجوانی کار می‌کرده خریده  خونه هم طبقه با ...

البته باید شغل و تحصیلات خودتون هم درنظر بگیرید

من خودم لیسانس میگیرم و کارشناس رادیولوژی و ام آر آی هستم

البته باید شغل و تحصیلات خودتون هم درنظر بگیرید من خودم لیسانس میگیرم و کارشناس رادیولوژی و ام آر آ ...

بنظر ۲۰سالتونه 

من کلا تا۲۳سالگی اصلا دوست نداشتم ازدواج کنم 

میگفتم ی زمانی هم کردم بااید شخص خیلی موجهی باشع 

اما با توجه به تجاربی ک بدست آوردم از دیگران و مشاوره های ک گوش دادم اخلاق رفتار درک منش و اینا تو زندگی مهمترین چیزا بین زوجین بوده 

پس جایگاه اجتماعی خوبی دارین بنظرم اگه کارگر هستن،صرف نطر کنید حالا زندگی با خونواده همسرتون به رو ...

بله من با توجه به دیدگاه خودم و اطرافیان زندگی با خانواده ولی کاملا در حد رعایت اعتدال رو مشکل نمی‌بینم چون بردار خودم ۱۰سال طبقه بالا ماست و ما سرجمع ۱۰بار نرفتیم خونشون و مشکلی ام تا امروز نداشتیم.ی سریا تجربه خوبی ندارن واقعا و تعمیم میدن

بنظر ۲۰سالتونه  من کلا تا۲۳سالگی اصلا دوست نداشتم ازدواج کنم  میگفتم ی زمانی هم کردم باا ...

منم همین جوری فکر میکردم 

با یه آقا هم نامزد کردم که اخلاق واقعا خوبی داشتن،ولی بعدا گفتن که باید با مادرشون زندگی کنیم،پلیس راه بون و دیپلم داشتن،چهره هم معمولی روبه پایین

راستش اصلا نتونستم قبول کنم همسرم بشه

من خودم یه قانون دارم که اگه من روم شد مردی و به عنوان همسر به دوستانم معرفی کنم،میتونم به عنوان شوهر بهش فکر کنم

متأسفانه حالا حرف درستی هم نیست،ولی من روم نمیشد این آقا رو حتی به دوستام نشون بدم

منم همین جوری فکر میکردم  با یه آقا هم نامزد کردم که اخلاق واقعا خوبی داشتن،ولی بعدا گفتن که ب ...

بله ب دل نشستن گزینه مهمیه و اگر‌ واقعا از اول به دل نبوده نامزدی جایز نبوده.

به این خاطر میگم اخلاق درک‌ پوئن مهمیه برام چون من ی خاستگار داشتم کارمند بود ظاهراً هم دلنشین.ولی بشدت حرف مادر شنو حرف خانواده شنو...ی مورد دیگه داشتم بشدت خسیس و درک نکن و اصلا چیز عجیب.....اطرافم شخص مهندس دیدم ماهی۵۰ملیون داره ولی نگم از‌رفتار بدش...مورد دیگ دیدم خانوم پرستار شوهرش کارگر شرکتی 

ولی بشدت زندگی خوبی دارن شکر خدا

از نظر من هرچی ام شغل خوب و موقعیت خوب داشته باشه اخلاق و هم کفو بودن  نباشه زندگی‌خوبی نیس

2790
2778
2791
2779
2792