2777
2789
اتفاقا خاستگاری سنتی خیلیم خوبه کسی که با تو دوست بشه بهت وعده ازدواج بده مطمئنا با خیلی های دیگه هم ...

الله اکبر ... اینو از کجات در آوردی؟؟ 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من ازدواج سنتی عقلانی رو بیشتر میپسندم عقل بهتر از قلب تصمیم میگیره

متنفرم از اینکه مادر و خواهر طرف بیان و بعدم مثلا اگه خوششون نیومد برن و این حرفا ، انگار میان کالا ببینن

خب با کسایی ک سنتی مسان برای خاستگاری . آشنا شو

من اینو بیشتر میپسندم تا با دوستی و... تو این حالت خانوادها هم باهم آشنا میشن بدون اینکه هیچ فامیلی بفهمه

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
سنتی بهتره، منطق و عقل بهتر کار میکنه، و قصد جدی هست اما دوستی بشه نشه بهت آسیب روحی و جنسی میزنه و ...

آره خب منم گفتم که ن عرضه آشنایی با کسی رو دارم ن خوشم میاد ، واسه همینم باید مجرد بمونم فک کنم

متنفرم از اینکه مادر و خواهر طرف بیان و بعدم مثلا اگه خوششون نیومد برن و این حرفا ، انگار میان کالا ...

تو حال و هوای رمانتیک بودن گرفتی و احساساتی هستی. فعلا تو رویا هستی. وقتی بی پولی کشیدی یا اون بدتر کتک خوردی و خیانت دیدی انوقت عشق یادت نمیره که هیچ، هناق میشه تو گلو. 

عقل و منطق و واقعیت، واقعیت اینه که ازدواج یه معامله هست

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
فدای شما❤️  البته من تا یه ماه پیش مخالف سر سخت ازدواج سنتی بودم  ولی متوجه شدم عشق برای ...

دقیقا همینطوره منم تا قبل حرف شما مثل دوستمون میگفتم سنتی خوب نیست یهو یاد دخترای ضربه خورده ی دورم افتادم

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

متنفرم از اینکه مادر و خواهر طرف بیان و بعدم مثلا اگه خوششون نیومد برن و این حرفا ، انگار میان کالا ...

این که مال قاجاره

منظورم اینه که شما قبل از خواستگاری اول چندبار برین بیرون،بعد رسما خواستگاری کنن

این که مال قاجاره منظورم اینه که شما قبل از خواستگاری اول چندبار برین بیرون،بعد رسما خواستگاری کنن

اطراف ما که همه همینطوری عروس شدن ، ینی خودمون باید خونه راه ندیم؟

ملاک هرکس متفاوته برای خود من،به ترتیب ایناست: خانواده،اخلاق،تحصیلات،وضعیت مالی و شغلی،چهره و استا ...

اگر یکی دوتا از ملاکان نداشته باشه مثلا دیپلم باشه و شغل معمولی ولی مالی خونه ماشین اوکی باشه و اخلاق بسیار عالی خانواده هم خوب تصمیمت چیه 

2790
2778
2791
2779
2792