2789

برای اونی ک مادره فرقی نمیکنه.  هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن . مثلا دختر حساس نر و آسیب پذیر تره و پسر مغرور تر و کمتر دلسوز 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هنوز پسرم دنیا نیومده به دخترم یه حس دیگه ای دارم حس میکنم بیشتر نیاز به مراقبت و حمایت و محبت من داره 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

هنوز پسرم دنیا نیومده به دخترم یه حس دیگه ای دارم حس میکنم بیشتر نیاز به مراقبت و حمایت و محبت من دا ...

البته که جفتشون دارن ولی چون دخترتون میفهمه وقتی بدنیا اومد سعی کنید بیشتر توجهتون روی دخترتون باشه

البته که جفتشون دارن ولی چون دخترتون میفهمه وقتی بدنیا اومد سعی کنید بیشتر توجهتون روی دخترتون باشه

میترسم نتونم اونجوری که باید رفتار کنم🙃🙃به هرحال بچه کوچیک ناز داره کوچولوعه ادم میخواد بچلونتش بیشتر نیاز به مراقبت داره تا یه سنی 

میترسم ناخواسته باعث شکستن دل دخترم بشم🙃

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

میترسم نتونم اونجوری که باید رفتار کنم🙃🙃به هرحال بچه کوچیک ناز داره کوچولوعه ادم میخواد بچلونتش بی ...

درسته ولی اون کوچولوعه اولاش بیشتر میخابه بیشتر میتونید به دخترتون توجه کنید...اگر پدرشون یا مادربزرگی خاله ای عمه ای کسی کمکتون باشه کوچولو رو اونا مراقبت کنن شما بیشتر به دخترتون توجه کنید.دخترتون چن سالشه؟

درسته ولی اون کوچولوعه اولاش بیشتر میخابه بیشتر میتونید به دخترتون توجه کنید...اگر پدرشون یا مادربزر ...

۴سالشه

۴سالشه

الان دقیقا سن حسادتشه باید خیلی مراقب باشید حساس نشه...اصلا اوایل طوری وانمود کنید انگار کسی به خانوادتون اضاف نشده مگر که خودش بگه بریم برادرم ببینیم زمان شیردهی هم بقیه سرگرمش کنن شما بهش شیر بدید یا کلا هر کس دیگری بخاد بهش شیر خشک بده اونو حواس پرت کنید متوجه نشه کسی پیش اونه

الان دقیقا سن حسادتشه باید خیلی مراقب باشید حساس نشه...اصلا اوایل طوری وانمود کنید انگار کسی به خانو ...

حتما عزیزم😊