2777
2789

اون خودش به تنهایی تو گذشته کلی درد وحشتناک کشیده و من بدترش کردم عذاب وجدان دارم ای کاش، هیچوقت بوجود نمیومدم یا تو کما میمیرم😔😔

من حتی آدم خوبی برای خودم نبودم و هیچ کاری برای خودم و آینذم و راحتی مادرم نکردم ای کاش خدا هیچوقت از من نگذره😔😔

اگه میخاید دقیق بدونید چی شده برید تاپیک قبلیم 🙏😔😔

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم عزیزم 

ببین هم تو هم مامانت تو شرایط خوبی نبودید دیگه 

اینجور نبوده که تو شرایط خوبی داشته باشی و بتونی روی خودت کار کنی و پیشرفت کنی و بتونی مامانتو از شرایط بدش بکشی بیرون

چرا الکی خودتو عذاب میدی

من عاااشق زمستونم❤️
خوندم عزیزم  ببین هم تو هم مامانت تو شرایط خوبی نبودید دیگه  اینجور نبوده که تو شرایط خو ...

ولی من کارهای بدی کردم پولش رو هدر دادم عصبانیش کردم یه موجود بدرد نخور بودم که فقط مشکلاتش رو بیشتر کرد و فقط سنگ رو کمرش گذاشت و کمرش رو خورد کرد ای کاش زندگی بهتری میساختم و کار های بهتری میکردم 😞😞😞

ولی من کارهای بدی کردم پولش رو هدر دادم عصبانیش کردم یه موجود بدرد نخور بودم که فقط مشکلاتش رو بیشتر ...

عزیزم تو تقصیری نداری 

ینی چی پولاشو خرج کردم؟تو بچه اونی و وظیفه پدر مادره خرج فرزندشونو بدن 

مگه بقیه بچه ها چه پولی خرج میکنن؟

تو‌ به درد نخور نیستی تو توی شرایط بدی بودی و نتونستی پیشرفت کنی و من بهت حق میدم

من عاااشق زمستونم❤️
عزیزم تو تقصیری نداری  ینی چی پولاشو خرج کردم؟تو بچه اونی و وظیفه پدر مادره خرج فرزندشونو بدن& ...

چرا میتونستم یه سری از کار ها رو نکنم و یه سری از کار ها رو بکنم و این همش بخاطر بی عرضگی من و بدرد نخور بودنم هست 

خیلی از اونایی که تو شرایط خوبی بزرگ میشن هیچی نمیشن اونوقت تو از خودت چه انتظاری داری

حداقل اونا بدی نمیکنن به پدر مادرشون 

چرا میتونستم یه سری از کار ها رو نکنم و یه سری از کار ها رو بکنم و این همش بخاطر بی عرضگی من و بدرد ...

خب همه همینن همه فرصت از دست رفته داشتن  

حالا برات تجربه شده 

از الان به بعد تلاش کن و از خودت انتظار بی عیب بودن نداشته باش،تو انسانی و جایز الخطا 

من عاااشق زمستونم❤️
حداقل اونا بدی نمیکنن به پدر مادرشون 

تو از کجا میدونی؟تو مگه تو زندگی همه ای 

بابا خب شرایط بد باعث به وجود اومدن اتفاق های بد میشه چرا خودتو اذیت میکنی

من عاااشق زمستونم❤️