2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی خوندم. سه سال. هر سال دوماه.

اینجا دیدم یکی ۲۰ روز ۲۴ ساعته با بچه کوچیک خوند قبول شد .

یکی هم هیچی نخوندقبول شد. ولی پایه اش قوی بود دبیرستان و دانشگاه شاگرد اول بود.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آره شنیدم شما قبول شدین؟؟

شرکت نمیکنم

شهرمون دوتا بیشتر خانم نمیخوان

چون خواهر زن داداشم با سهمیه ایثارگران دوتا بچه متاهلی چادری و...قبول نشد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شرکت نمیکنم شهرمون دوتا بیشتر خانم نمیخوان چون خواهر زن داداشم با سهمیه ایثارگران دوتا بچه متاهلی ...

یعنی آزمون قبول شده تو گزینش رد شده؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من خیلی خوندم. سه سال. هر سال دوماه. اینجا دیدم یکی ۲۰ روز ۲۴ ساعته با بچه کوچیک خوند قبول شد . یک ...

میشه بگید منابع عمومی و اختصاصی رو چجوری خوندید فقط تست خوندید یا منبع؟؟چون خیلی زیادن تقریبا ۲۵۰۰ صفحه میشه همشون

شرکت نمیکنم شهرمون دوتا بیشتر خانم نمیخوان چون خواهر زن داداشم با سهمیه ایثارگران دوتا بچه متاهلی ...

خب عزیزم قطعاً سطح علمیش پایین بوده.

من سهمیه آزاد بودم تک ظرفیتی بدون سهمیه قبول شدم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب عزیزم قطعاً سطح علمیش پایین بوده. من سهمیه آزاد بودم تک ظرفیتی بدون سهمیه قبول شدم.

یعنی ۱نفر میخواست فقط؟؟.باریک ا...به شما،تو رو خدا بیشتر راهنماییم کنید

میشه بگید منابع عمومی و اختصاصی رو چجوری خوندید فقط تست خوندید یا منبع؟؟چون خیلی زیادن تقریبا ۲۵۰۰ ص ...

من سال ۱۴۰۰ خوندم منابع با الان فرق داشت.

کتابهای تخصصی منابع ارشد رشته خودمو خوندم. هم درسنامه و هم تست.

حسابی تست زدم.

عمومی هم کتابهای دبیرستان.

هوش مسیح خواه و استعداد تحصیلی کنکور ارشد و دکترا انتشارات مدرسان

یعنی آزمون قبول شده تو گزینش رد شده؟؟

بله

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خب عزیزم قطعاً سطح علمیش پایین بوده. من سهمیه آزاد بودم تک ظرفیتی بدون سهمیه قبول شدم.

گزینش رد شد 

وگرنه کتبی قبول شد 

یعنی ۱نفر میخواست فقط؟؟.باریک ا...به شما،تو رو خدا بیشتر راهنماییم کنید

آره فقط یکی. دبیری همینه دیگه. یکی دوتا سه تا.

نهایت مناطق محروم باشی ۶-۷ تا میگیرن. بیشتر نیست

گزینش رد شد  وگرنه کتبی قبول شد

به شما اینطوری گفت.

چنین آدمی گزینش رد نمیشه. مگر مشکل دار باشه.

مصاحبه رد شد

من سال ۱۴۰۰ خوندم منابع با الان فرق داشت. کتابهای تخصصی منابع ارشد رشته خودمو خوندم. هم درسنامه و ه ...

ببخشید سوالام زیاد شد ، سخت ترین مرحله کجا بود؟؟یعنی گزینش ،مصاحبه و...از آزمون سخت‌تر نبود؟؟