2777
2789

۷ماه بود که کات کرده بودیم ۳ ماه اول جدایی من مردمو زنده شده شدم ولی دیگه بعدش حالم خوب شد که یه دفعه سروکله ش بعد ۷ ماه پیدا شد میومد استوری هامو عکسامو لایک میکرد یک ماه تمام چندین بار فقط لایک میکرد منم دوباره عشقش تو دلم زنده شد رفتم بهش پیام دادم ولی جوابمو نداد منم باز پیام دادم اما کلا چت رو پاک کرد

توروخدا بهم بگین اخه چرا باید منو لایک کنه 

از هرکی میپرسیدم میگفت میخواد بهش پیام بدی

من اینبار بیشتر ازقبل حالم بده قلبم انگار مچاله شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید پیش قدم میشدی دختر خوب... تو این زمونه شوهر آدم هم به درد نمیخوره تا برسه پسر مردم! اومده که ز ...

چرا منو زجر بده چرا اینکارو باهام کرد دیروز به خودشم گفتم هیچ وقت حلالش نمیکنم از پیجمم انداختمش بیرون

نباید پیش قدم میشدی دختر خوب... تو این زمونه شوهر آدم هم به درد نمیخوره تا برسه پسر مردم! اومده که ز ...

آفرین دقیقااااا بخدا شوهره من بعد ۲۳ سال باورت میشه؟ تازه تازه داره ذات واقعیشو بهم نشون میده آنقدر دلخورم ازش ک حد نداره واقعااا پسرای امروز که دیگه بدترن

لایک نکنید