2777
2789
عنوان

آبجیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 49 پست

باورتون میشه پسر کوچیکم بهش گفتم ببرش پیش خودت بااینکه شوهرم گفت حق همچین کاری نداری حتی حق حرف زدنشم نداری ولی ازبس دلم واسش کباب واحساس عجز دارم وناتوانی

با همسرش مشودت کن اول پیش ی روانشناس وقت بگیر ببریدش

بهش گفتم ابجیم داره ازدست میره حرف مارو گوش نمیکنه تو یه کاری کن بیاببریمش ب زور حتی اگه شده بلندش کنیم ببریمش میگه میدونم اینجوری حالش بدترمیشه  چندباری تلفنی واسش مشاوره گرفتم حاضر نشد حرف بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفتم ابجیم داره ازدست میره حرف مارو گوش نمیکنه تو یه کاری کن بیاببریمش ب زور حتی اگه شده بلندش ک ...

چرا بدتر میشه خب منطقش چبه

ای خدا به بزرگیت قسمت میدم دامن همه منتظرا رو سبز کن

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

ابجیم خیلی نمازی واعتقاداتش سفت وسختن حافظ چندجز قران نمازشب میخونه سالهای سال داره التماس خدا واهل بیت میکنه حتی توخوابش دیده بود امام رضابهش نامه داده گفته پسرت اینجاست ولی خبری نشد

چرا بدتر میشه خب منطقش چبه ای خدا به بزرگیت قسمت میدم دامن همه منتظرا رو سبز کن

میگم ترس تووجودش شده وحشت داره دوسال گرفتار درد معده ست بارها شده که چندروز ب چندروز خواب نره میدونید شب بیداری وبی خوابی روان ادم بهم میریزه کلا ریخته بهم

میگم ترس تووجودش شده وحشت داره دوسال گرفتار درد معده ست بارها شده که چندروز ب چندروز خواب نره میدونی ...

چی بگم واقعا حرفی ندارم خدا کمکش کنه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

می شه بپرسم کدوم شهر هستید؟ 

راستش یه دکتر هست خودم دارم میرم پیشش، خیلی از بیمارانش کسایی بودن که آی وی اف براشون جواب نداده و حالا بچه دارن. منم ۱۱ ساله ازدواج کردم و بچه ندارم. دارم میرم پیش ایشون. تازه ماه دوم درمان هستم. ماه اول یه فولیکول ۱۶ داشتم. ماه دوم درمانش دو تا فولیکول ۲۰ و یکی ۷ و نیم داشتم. 

گفت انشاالله باردار میشی ، نشدی ماه بعد درمان تخمدان چپت هم فولیکول داره.‌  

اگه نتیجه بده حتما به شما هم میگم . 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس من چی بگم..‌ 

۱۱ سال انتظار کشیدم. خواهر من همی ازدواج کرد، دو هفته بعد باردار شد. 

زنداداشم هم الان بارداره.. بعد من هنوز اندر خم یه کوچه ام.. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می شه بپرسم کدوم شهر هستید؟  راستش یه دکتر هست خودم دارم میرم پیشش، خیلی از بیمارانش کسایی بود ...

یه دنیا ممنونم ازت الهی که بحق پنج تن بارداری بشی ابجیم جنوب عزیزم خودمم جنوبم ولی من سمت بوشهرم ابجیم خوزستان

عزیز دلم خدا دامن توروهم سبزکنه قربون دلت برم 

زنده باشی گلم. چقدر از هم دور هستیم. دکتر من قزوینه.. 

ان شاالله که خیره. حالا باز برم پیش دکترم باهاش صحبت می کنم ببینم می تونه بدون حضور بهشو تجویز کنه. مثلا آزمایشاتی که این میخواد رو خواهرت اونور انجام بده و بعد این دکتر بهش دارو بده. 

حالا اول ببینم من نتیجه میگیرم پیشش یا نه. 

بهش بگو اصلا خودشو ناراحت نکنه. خدا بزرگه. بالاخره ما هم مادر میشیم. 

به جنبه های خوب زندگیش نگاه کنه. به اینکه چقدر شوهرش دوستش داره که پاش مونده ، اینم چقدر عاشق زندگیشه که پای شوهرش هست.. بچه اینا پر از عشق و محبت میشه. خوشبخت خوشبخته. 

شوهرش قطعا پدر خوبی برای بچه اش میشه. پس به خاطر شوهرش هم که شده نباید ناامید باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی گلم. چقدر از هم دور هستیم. دکتر من قزوینه..  ان شاالله که خیره. حالا باز برم پیش دکت ...

چقدتومهربونی چ مادرعاقل وفهمیده ای میشی عزیزم یه دنیا ازت ممنونم خدابخاطر دل مهربونت واینکه چقد قدرت درکت بالاست نظر کنه انشالله زودی مادربشی عزیزدلم .مشکل ازشوهرشه ازو اسپرمه ای وی اف هم کردن ولی منفی شد

چقدتومهربونی چ مادرعاقل وفهمیده ای میشی عزیزم یه دنیا ازت ممنونم خدابخاطر دل مهربونت واینکه چقد قدرت ...

قربون محبتت. خب خداروشکر که خودش هم سالمه. نگران نباش شدنیه. 

توکل بر خدا.. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به منم پیشنهاد آی وی اف داده بودن این دکتر گفت نه . انجام بدی منفی میشه تو احتیاج نداری به اون کار و اونقدر هزینه. با دارو درمانت می کنم و مادر میشی. 

دوست منم دو بار آی وی اف کرده بود منعی شده بود. چند ماه تحت درمان این دکتر بود دوقلو باردار شد طبیعی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40