2777
عنوان

کامپوزیت

57 بازدید | 8 پست

خانمایی که دندوناتون کانپوزیت کردید میشه بیایید بنظرتون چهارتا دندون بالا رو کامپوزیت کنیم بد میشه؟ و اینکه دندون اگه کج نباشه بازم تراش میخوره؟ و اگه کردید هزینش چقد شد کلا؟

وای خدایا روزی من کنه😍❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

چهارتا نه جالب نمیشه رنگش فرق میکنه حداقل هشت واحد باید انجام بشه

من ماه پیش انجام دادم هشت واحد بالا و هشت واحد پایین

البته پایین رو گفته ۲۰ام برم

کلا مال من شد ۲۴ تومن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدایا روزی من کنه😍❤️

عزیزم دندون جلوم چندسال پیش ترمیم کردم شکسته بود الان خیلی اذییتم و استرس دارن یوقت باز بشکنه و چیزی بشه روز شب کابوس میبینم الانم خیلی گرونه حالا نمیدونم بتونم بکنم یا ن امیدوارم بیشتر از ۵تومن نشه

چهارتا نه جالب نمیشه رنگش فرق میکنه حداقل هشت واحد باید انجام بشه من ماه پیش انجام دادم هشت واحد با ...

خوب شد؟ خیلی خوب گرفتن

میگن 100 به بالاس

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خوب شد؟ خیلی خوب گرفتن میگن 100 به بالاس

چه خبره بابا 😰

الکی میگن

اگه با عصب کشی و روکش هم حساب کنی بازم ۱۰۰ نمیشه

من بله خیلی راضیم خیلی قشنگه 😍😍😍

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خوب شد؟ خیلی خوب گرفتن میگن 100 به بالاس

لمینت گرونه کامپوزیت ارزون

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
چه خبره بابا 😰 الکی میگن اگه با عصب کشی و روکش هم حساب کنی بازم ۱۰۰ نمیشه من بله خیلی راضیم خیلی ...

وووییی 

ینی پولامو جم کنم؟ 😍و برم برا دندونام؟ آخه میدونید خیییلی رو لبخند تاثیر میذارن😍

وووییی  ینی پولامو جم کنم؟ 😍و برم برا دندونام؟ آخه میدونید خیییلی رو لبخند تاثیر میذارن😍

آره خیلی قشنگ میشه