evolvingg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 404 عنوان فقط یه روانشناس خوب که بتونه کمک کنه بیاد 192 بازدید | 40 پست اگه بتونیم خصوصی حرف بزنیم چه بهترلطفا کمک کنید بتونم از دام اعتیاد به گوشی رهابشمنمیخوام ساعتها و روزارو با گوشی و مجازی پشت سر بزارم evolving=درحال تکامل 1402/11/12 | 19:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ehsansony عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1015 کلن که نمیشه گذاشت کنار به هر حال دنیای امروزی با گوشی خیلی در ارتباط فقط میتونین کارهایی رو جایگزینش کنین هر چی گذشت شده اوضاع بدتر آروزها پرپر
ریدبرگ3 عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 600 برنامه ریزی دقیق کنی از وقتی صب پا میشی تا وقتی بخابیمثلن بنویس اگ نیم ساعت ورزش کن یکم ب گوشی نگا میکنم واینجوری برنامه بریز و هرطور شده بهش عمل کن #کاربر آقا
evolvingg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 404 برنامه ریزی دقیق کنی از وقتی صب پا میشی تا وقتی بخابی مثلن بنویس اگ نیم ساعت ورزش کن یکم ب گوشی نگا ... اگه به این سادگیا بود که مشکلی نداشتم evolving=درحال تکامل
evolvingg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 404 کلن که نمیشه گذاشت کنار به هر حال دنیای امروزی با گوشی خیلی در ارتباط فقط میتونین کارهایی رو ... خب قطعا کلا منظورم نیستافراطی شدنشو دوست ندارم evolving=درحال تکامل
ریدبرگ3 عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 600 اگه به این سادگیا بود که مشکلی نداشتم باید یکمم ب خودت سختی بدی دیگ #کاربر آقا
ehsansony عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1015 خب قطعا کلا منظورم نیست افراطی شدنشو دوست ندارم متاسفانه همه درگیرشیم من خودم زمانی از گوشی دست میکشم که در حال غذا خوردنم یا در حال تلویزیون دیدن خوبه که شما دنبال چاره اش میگردین هر چی گذشت شده اوضاع بدتر آروزها پرپر
evolvingg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 404 باید یکمم ب خودت سختی بدی دیگ آره خبولی با معتاد مواد مثال میزنممثلا شیشه بغل دستش باشه،بهش بگی با برنامه ریزی و کم مصرف کردن ترک کن میتونه؟ evolving=درحال تکامل
evolvingg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 404 متاسفانه همه درگیرشیم من خودم زمانی از گوشی دست میکشم که در حال غذا خوردنم یا در حال تلویزیون ... من اردیبهشت کنکور دارممرور درسام موندهشرایطم خیلی فرق میکنهبعدش من میمونم و یه عمر حسرتحین درس خوندن ممکنه چک کنم،تایم استراحت چک میکنم بعد میبینم دوپامین این بیشتره پس قاعدتا کتابو میبندم میخوابم پای گوشی evolving=درحال تکامل
نیییللللل عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 90 فقط باید برنامه هاتو حذف کنیمن نزدیک ۲سال اینستا تلگرام یوتوبمو حذف کردمو کتابو جایگزینش کردم
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 45679 بخاطر اضطراب هستترجيحا برا موارد درسي و كنكور اگه نياز داري از گوشي بقيه كوتاه استفاده كن. خودت نداشته باشو مواقعي ك دوست داري بري پاي گوشي برو يكم بيرون هوا بخور پياده روي يا دو درجا اگه نميتوني بري بيرون
evolvingg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 404 روانشناس خوب اينجا چيكار داره بدون هزينه اخه هزینه؟مگه قراره چند جلسه تراپی برم پیشش😂و مجبور هم نکردیم کسی روچندین نفرو دیدم راهنمایی میکنن راهکار میدن evolving=درحال تکامل
evolvingg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 404 بخاطر اضطراب هست ترجيحا برا موارد درسي و كنكور اگه نياز داري از گوشي بقيه كوتاه استفاده كن. خودت ند ... آره اضطراب که دارم ینی میگید برا فرار از استرس ترجیح میدیم بریم سمت گوشی؟ evolving=درحال تکامل
evolvingg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 404 فقط باید برنامه هاتو حذف کنی من نزدیک ۲سال اینستا تلگرام یوتوبمو حذف کردمو کتابو جایگزینش کردم جآن من بگو نی نی سایت لنتی رو چکارش کنم😅 evolving=درحال تکامل