2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

1186 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من توده فیبروادنوما دارم و بخاطر ذخیره پایین باید تخمک کشی کنم ولی چون هورمون باید بزنی میترسم اصلااااا نمیتونم با قضیه تخمک اهدایی کنار بیام حس میکنم بچه ی یه زن دیگه ست هیچی از من به ارث نداره چطوری آخه کنار بیام خیلی سخته بچه ای که هیچی ازت به ارث نبرده 😔 واسه بعضی ها راحته ولی من نه . کسی بوده با توده فیبروادنوما تو زیر بغل باردار شده باشه خدای نکرده بدخیم نمیشه؟؟؟ تو رو خداااا کمکم کنید دارم دیوونه میشم انقد فکر کردم 😭😭😞

خدایا من جز تو یاوری ندارم من از دامن تو دست بر ندارم که تو بخشنده بی منتی🤲🤲

خواهر من اسپرم شوهرش کم بود اینقدر هورمون زد برای تخمک و باروری که سرطان خوش خیم نان هوچینگ اگه اسمشو درست بگم کرفت . شیمی درمانی کرد زیر بغلش را تخلیه کردن

خدا را شکر فعلا خوبه

الان میگه تخمک اهدایی میخوام دیگه ریسک نمی کنم

اما چند سال باید بگذره تا دکتر اجازه بارداری بده

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من اسپرم شوهرش کم بود اینقدر هورمون زد برای تخمک و باروری که سرطان خوش خیم نان هوچینگ اگه اسمش ...

خب چرا وقتی شوهرش ضعیف بوده خواهرت هورمون زده !!! نباید اسپرم اهدایی بگیره ؟ خواهرت که ضعیف نبوده

خب چرا وقتی شوهرش ضعیف بوده خواهرت هورمون زده !!! نباید اسپرم اهدایی بگیره ؟ خواهرت که ضعیف نبوده

خب شوهرش خیلی ضعیفه ، باروری باید مستقیم باشه

بعدم ما نقص ژنتیکی در خانواده داریم می خواست اون را مهار کنه

چند لقاح ناموفق داشتند و ذخیره تخمدانش خیلی کم شد 

در اثر هورمونها سرطان گرفت 

هر سه ماه یکبار تست سلامتی میده 

خودت را به خطر ننداز اگه زمینه داری

خب شوهرش خیلی ضعیفه ، باروری باید مستقیم باشه بعدم ما نقص ژنتیکی در خانواده داریم می خواست اون را م ...

آرزوی سلامتی برای خواهرت دارم و انشالله به زودی با سلامتی بچه شو بغل بگیره . حرفت درسته ولی تخمک اهدایی نمیشه یعنی ارتباط برقرار کردن باهاش سخته اینطور نیست به نظرت ؟

بچه بهزیستی به دل ادم وصل میشه چه رسد به بچه ای که نه ماه توی شکمت باشه و از سوهرت هم هست نگران نبا ...

متاسفانه نمیتونم باردار بشم اینم یه مشکل دیگه ست عزیزم هم تخمک اهدایی هم رحم اجاره آیی😞

خب دیگه از بهزیستی بچه بگیر این چه کاریه البته میشه از اسپرم شوهرت هم باشه اما اگه بعدش با زنه دوست ...

بخدا نمیدونم چکار کنم شوهرم از بهزیستی قبول نمیکنه بچه بیاریم

خودت رحم داری ؟ نمیشه رحم خودت ؟

شوهرم سالمه من بخاطر فیبروادنوم تو زیر بغل نمیتونم باردار. بشم چون هورمونام بالا میره از طرفی هم تخمک کشی نمیتونم بکنم چون داروی هورمونی میدن نمیدونم بخدا مستأصل موندم

باید برای شوهرت زن. صیغه کنی بعد اسپرم شوهرت را بهش تزریق می کنند چند بار تا بگیره

ولی ترسناکه ممکنه بینشون رابطه ایجاد بشه

مخشو مم کم بزن از بهزیستی بیارین