سلام خانوما من توده فیبروادنوما دارم و بخاطر ذخیره پایین باید تخمک کشی کنم ولی چون هورمون باید بزنی میترسم اصلااااا نمیتونم با قضیه تخمک اهدایی کنار بیام حس میکنم بچه ی یه زن دیگه ست هیچی از من به ارث نداره چطوری آخه کنار بیام خیلی سخته بچه ای که هیچی ازت به ارث نبرده 😔 واسه بعضی ها راحته ولی من نه . کسی بوده با توده فیبروادنوما تو زیر بغل باردار شده باشه خدای نکرده بدخیم نمیشه؟؟؟ تو رو خداااا کمکم کنید دارم دیوونه میشم انقد فکر کردم 😭😭😞
خدایا من جز تو یاوری ندارم من از دامن تو دست بر ندارم که تو بخشنده بی منتی🤲🤲
خواهر من اسپرم شوهرش کم بود اینقدر هورمون زد برای تخمک و باروری که سرطان خوش خیم نان هوچینگ اگه اسمشو درست بگم کرفت . شیمی درمانی کرد زیر بغلش را تخلیه کردن
خدا را شکر فعلا خوبه
الان میگه تخمک اهدایی میخوام دیگه ریسک نمی کنم
اما چند سال باید بگذره تا دکتر اجازه بارداری بده
مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
خب شوهرش خیلی ضعیفه ، باروری باید مستقیم باشه بعدم ما نقص ژنتیکی در خانواده داریم می خواست اون را م ...
آرزوی سلامتی برای خواهرت دارم و انشالله به زودی با سلامتی بچه شو بغل بگیره . حرفت درسته ولی تخمک اهدایی نمیشه یعنی ارتباط برقرار کردن باهاش سخته اینطور نیست به نظرت ؟
شوهرم سالمه من بخاطر فیبروادنوم تو زیر بغل نمیتونم باردار. بشم چون هورمونام بالا میره از طرفی هم تخمک کشی نمیتونم بکنم چون داروی هورمونی میدن نمیدونم بخدا مستأصل موندم