2777
2789

با خواستگاری که خونه مجردی داشته

و میگه خودم دختر نیاوردم

فقط رفیقام میومدن با دوست دختراشون

از همسایه هام تحقیق کردیم از خونه مجردیشون

میگن خودش خوبه

و میگه من بعد از طلاق خیلی تنها بودم و با رفیقام پر کردم

ولی مربوط به گذشتم بوده

بعدا متعهد میشم

چه مدت باهش باشم بفهمم که حرفاش راست

موندم بین دو راهی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

به کسی که مکان می ده می گن ......

به نظر من قبول نکن

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
به کسی که مکان می ده می گن ...... به نظر من قبول نکن

اگر بگه گذاشتم کنار چی

میتونست ادرس خونه مجردیشو نده

چرا صداقت داشته

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر بگه گذاشتم کنار چی میتونست ادرس خونه مجردیشو نده چرا صداقت داشته

یه مدت باهاش باش همه جوره گوشیشو چک کن مطمعن باش ذاتش خراب باشه خودشو نشون میده گوشی طرف واقعا میتونه خیلی بهت اطلاعات بده

بستگی به خود طرف داره شوهر منم خونه مجردی داشت الان واقعا چیزی ازش ندیدم بستگی داره چجور آدمی باشه

چطور میشه شناخت طرفو

الان همسایه هاش میگن پارسال افتضاح رفتو آمد داشته

ولی ۸ ماهی هست کلا قطع شده رفت وامد

بستگی به خود طرف داره شوهر منم خونه مجردی داشت الان واقعا چیزی ازش ندیدم بستگی داره چجور آدمی باشه

شما تحقیق کردین از خونه مجردیش

شما چند وقته باهاش چند سالشه؟ 

۳ ماهی هست

میشه در خواست دوستی مو قبول کنی

شما تحقیق کردین از خونه مجردیش

حقیقتش برا من یه دوست دختر داشت و همه چیو به من گفت تحقیق هم کردیم مدیر ساختمون خیلی از خودش راضی بود بعد من گوشیشو مدام چک میکردم حتی همون دختر چند بار بهش پیام داده بود و این باهاش به شدت برخورد کرده بود که من فهمیدم واقعا آدم متعهدی دیگه هر کسی خونه مجردی داشته دلیل نمیشه آدم بدی بوده بعضی با خونوادشون سازش ندارن اینم مادرش آدم خوبی نبود مجبور بود جدا باشه

اگر بگه گذاشتم کنار چی میتونست ادرس خونه مجردیشو نده چرا صداقت داشته

امکان اش هست هر آدمی می تونه توبه کنه . ببین خیلی چیزها با تحقیق درست حسابی مشخص می شه . اصلا چه دلیل داشته بگه . شاید می خواسته از زبون خودش بشنوی تا در و همسایه بگن . هر چی کارت سخته . از من می شنوی قشنگ قشنگ تحقیق کن اگر برادر داری بفرست از محل آقا . محل کارش . حتی نیروی انتظامی تحقیق کنه . برای من سخته قبول کنم کسی مکان بده اما خودش پاک 

بمونه .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .