2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونم واسه خودش سفارش بده 

حالا اگر امشب خیلی ازش ناراحتی هر کاری ارومت میکنه بکن فقط دهن به دهنش نذار اصلا جوابشو نده خونسردیتو حفظ کن که کار به خشونت و چیزای دیگه نرسه

آخه من نمیتونم  نمی‌دونم چیکار کنم

میگم که فقط با صبر و زمان درست میشه!منم شرایط طلاق نداشتم حتی مشاوره هم نمیرفتم خودم درستش کردم تازه من شهر غریبم دور از پدر مادر؛اولین کار اینه که جلوی زبونتو بگیری مردا یه چیزایی میگن فقط حرص در بیارن از ته دل نیس

حالا اگر امشب خیلی ازش ناراحتی هر کاری ارومت میکنه بکن فقط دهن به دهنش نذار اصلا جوابشو نده خونسردیت ...

پس من الان میرم حمام و به خودمم میرسم چون انقد کتک خوردم که همه جان خونین و مالینِ و موهامو بهم گره خورده بعدشم میام واسه خودم چایی میزارم غذا سفارش میدم و حرصش میدم بی توجهی هم میکنم 

پس من الان میرم حمام و به خودمم میرسم چون انقد کتک خوردم که همه جان خونین و مالینِ و موهامو بهم گره ...

چند ساله ازدواج کردی؟؟؟اگه اینقد کتک زده یعنی از قبل ناراحتی های زیادی تو دلش مونده شاید راجب خانوادش حرفایی زدی که ناراحته شوهر منم رو مادر و خواهرش حساسه منم برای بهبود زندگی اسمشون نمیبرم

چجوری ؟! سیاست چجوریع ؟! من بلد نیستم

سنتی آشنا شدین؟؟؟؟؟البته فرقی هم نمیکنه چون تو زندگی فقط عشق کافی نیست آدم باید سیاست برای ادامه مسیر داشته باشه زنی موفقه که همیشه به روی شوهرش میخنده جلوش الکی از خانواده شوهر تعریف میکنه و تو اتاق خواب هیچی واسه شوهرش کم نمیذاره؛همیشه حس شرمندگی بش بده نه اینکه بعد دعوا و کتک بگه حقش بود !!!من جات بودم بش پیام میدادم مگه من جز تو کی رو دارم که اینجوری میکنی همین جمله کافیه برای خر کردنش!اینم بگم تو این سایت حرف از کتک بزنی همه میگن فقط طلاق اما بعد طلاق برای زنایی مثل خودمون وضع بدتری در پیش هست