2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دکتر بردی چی گفت من خودم شوهرم ضعیفه شاید بعدا برم ای وی اف

خودم ی مدت میرفتم متخصص زنان فک میکردم خودم مشکل داشتم ولی همراهی ک میرفتم 5تا 7تا فولیکول قوی داشت 18ب بالا دیگ این ماه دکتر بهم گفت ب شوهرت بگو آزمایش بده خودت مشکل نداری اصلا رفتیم آزمایش دادیم شوهرم صفر بود اسپرمش ک گفتن برید متخصص ارولوژی پیش دکتر سیم فروش 

ببینند بچه دار میشید یا کلا نمیشه 

خودم ی مدت میرفتم متخصص زنان فک میکردم خودم مشکل داشتم ولی همراهی ک میرفتم 5تا 7تا فولیکول قوی داشت ...

من چی بگم اول فکر کردم مشکل شوهرمه چند ماه اون رفت دکتر الانم دکترم میگه بدون علت دوتامون سالم ولی باردار نمیشم

من چی بگم اول فکر کردم مشکل شوهرمه چند ماه اون رفت دکتر الانم دکترم میگه بدون علت دوتامون سالم ولی ب ...

ایشالا دامنت ب زودی سبز میشه عزیز دلم نگران نباش خداروشکر ک دوتامون مشکل ندارید 

آره شنیدم جنتی هم خوبه ولی دو ب شکم ک برم سیم فروش یا برم جنتی 

من جنتی میشناسم خیلی ها هم رفتن جواب گرفتن بازم بنظر من برو نظر دوتا بپرس بگو راهش چیه .شاید واریکوسل باشه عمل میکنن یا اونم نبود نمونه هم ار بیضه میگیرن ای وی اف انجام بده