2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم خودشون با آی وی اف لقاح میدن بعد میفرستن توی رحم فامیل همسرم ۴ قلو پسر باردار شده خودش گف ...

یعنی میتونی ۴ تاام درخواست بدی؟ 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
گفتین بیمارستان ولیعصر؟

آره عزیزم ۰۲۱۸۸۷۷۰۰۲۲ بیمارستان نظامی هست و تعرفه هاش عالیه

من اونجا سونوگرافی و همه کارامو انجام میدم روی هم بیست هزار تومن نمیشه با ویزیت البته من دفترچه نیرو های مسلح دارم ولی حتما بپرس فکر کنم با تامین اجتماعی هم قرارداد داشته باشن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خب پس میری تو قسمت نابارور ها صرفا تعیین جنسیت خالی نیستی

سردرگم شدم ،بچه اولمم با دارو حامله شدم ،هشت سالشه ،آزمایش دادم گفتن ذخیرت کمه اگه میخوای زودتر اقدام کن از،ی طرفم شوهرم خیلی پسر دوس داره نمیدونم چیکار کنم 

خب پس باید بگه ناباروری دارم صرفا برا تعیین جنسیت بیمه نمیده دکترش باید تشخیص ناباروری بده

درسته عزیزم ، چون تشخیص ناباروری دادن میشه تعیین جنسیت هم انجام بده 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
سردرگم شدم ،بچه اولمم با دارو حامله شدم ،هشت سالشه ،آزمایش دادم گفتن ذخیرت کمه اگه میخوای زودتر اقدا ...

برو‌پیش یه متخصص نازایی

اون بهت میگه که میشه بچه دار شی یا نه 

❤️❤️
یعنی میتونی ۴ تاام درخواست بدی؟ 

آره گلم ، گاهی هم ۵ یا ۶ تا لقاح میدن میفرستن توی رحم بستگی به بدنت داره که چند تاش بگیره و بمونن

یکی از دوستام ۴ تا لقاح دادن ولی ۳ تاش موند شدن ۲ تا پسر و یه دختر

خدا خیرت بده ممنون عزیزم

فدات گلم 😘😘❤️

آره گلم ، گاهی هم ۵ یا ۶ تا لقاح میدن میفرستن توی رحم بستگی به بدنت داره که چند تاش بگیره و بمونن ی ...

ای جانم خدارشکر بابت این پیشرفت ها .هیچ زنی تو حسرت بچه نمیمونه اینجوری.خدارشکر

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ای جانم خدارشکر بابت این پیشرفت ها .هیچ زنی تو حسرت بچه نمیمونه اینجوری.خدارشکر

آره عزیزم دیگه علم پیشرفت کرده ان شاءالله که همه منتظرا دامنشون سبز بشه 😍😍❤️