2777
2789
عنوان

ترسناک

116 بازدید | 9 پست

من دیشب تو اتاقم رو تختم خاب بودم نمدنم کی بود بیدار شدم یهویی یکیو دیدم کنارم ک یهوو چهرش ترسناک شد دوتا چیزم کنارش بود حرکت کرد چهرش ب سمت من ترسیدم انگاری جیغ زدم بعد ابجیمو دیدم ک  گف چیشدع چتهه. بعد فهمیدم ابجیمه کنارم خابیده بهش گفتم چیزی نیص ترسیدم چون چهرت عوض شد حرکت کرد. 

بنظرتون چرا اینجوری شدم؟  دفعه اولمه. 

تمنا میکنم برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کن🥲

😂😂😂

من همیشه اینجوریم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خودت بیدار شده بودی مغزتون کامل نه هنوز تو رویا بود

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بیدار شده بودی مغزتون کامل نه هنوز تو رویا بود

نمیدونم والا بعدش دوباره خابیدم. نمیتونم توصیف کنم بخدا🥲😂

منم اونسری نصف شب بیدار شدم حس کردم یه دست رو دیوار بود رفت پشت در  کلا توهمه فکر کنم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
منم اونسری نصف شب بیدار شدم حس کردم یه دست رو دیوار بود رفت پشت در    کلا توهمه فکر کنم

برا من ی ثانیه نبود خیلی واضع بود و حدود چن ثانیه داشت می امد. 

برا من ی ثانیه نبود خیلی واضع بود و حدود چن ثانیه داشت می امد. 

برا من هم چند ثانیه بود انگاری واضح دست رو دیدم ولی دیدم آروم کشیده شد پشت در. بهرحال همون لحظه هم گفتم توهمه بگیر بخواب

منم یه شب بیدار شدم اب بخوردم دیدم شوهرم بالا سر پسرش هی داره بهش نزدیک میشه پرسیدم چیزی شده گفت ن بگیر بخواب صب ک ازش پرسیدم میگه خواب دیدی حتما من چیزی یادم نمیاد 😳

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

منم یه شب بیدار شدم اب بخوردم دیدم شوهرم بالا سر پسرش هی داره بهش نزدیک میشه پرسیدم چیزی شده گفت ن ب ...

حیح قطعاا خاب نبوده ولی خا🥲😂

برا من هم چند ثانیه بود انگاری واضح دست رو دیدم ولی دیدم آروم کشیده شد پشت در. بهرحال همون لحظه هم گ ...

😂😂 منم دیدم خاهرمه اروم شدم خابیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز