2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 27 پست
یکم سیاست به خرج بده 

من همه راها رو امتحان کردم حتی وقتی قهرم میکنم واس مهم نیست

البته اینو بگم من خیلی بتونم قهر کنم چهارساعته

بعدش میرم حرف میزنم رابطمونو اوک میکنم

ولی چندباری به لجبازی ادامه داد هرکاری میکردم حرفام به یه ورش بود چمدونمو ک جمع کردم فهمید جدیم

سعی کرد حرفامو قبول کنه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همه راها رو امتحان کردم حتی وقتی قهرم میکنم واس مهم نیست البته اینو بگم من خیلی بتونم قهر کنم چه ...

مدیریت کن نذار کار به قهر کردن برسه نقطه ضعف نشون دادی اون فهمیده قهر باشی هم چهار ساعت دوام میاری نه بیشتر 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
راه خوبیه ولی فکرنکنم همیشه جواب بده 😁

همیشه جواب نمیده

من وقتیا ک میبینم حق با منه اگ بزرگترهام بفهمن بازم حقو به من میدن میگم میرم و زنگ میزنم به بابام

ولی اینو بگم من تو این دوسال زندگیم فقط یبار جدی اینکارو کردم و اگ جلومو نمیگرفته واقعا میرفتم 

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
فکر نمیکنی اونی که باید از دلش در باید تویی. اون وقت رفتی منت کشی؟ خب واسه همینه که همیشه حق به جا ...

آره الان همش میگم چه اشتباهی کردم رفتم منت کشی 

ولی اینکه حرفمو گوش نمیده عذابم میده هرکاری بهش میگم نکن دقیقا میره همون کارو میکنه منم دیگه میخوام همین کارو کنم باهاش 

من همه راها رو امتحان کردم حتی وقتی قهرم میکنم واس مهم نیست البته اینو بگم من خیلی بتونم قهر کنم چه ...

میدونه من جایی رو ندارم برم بخاطر همین خیالش جمعه 💔😔

مدیریت کن نذار کار به قهر کردن برسه نقطه ضعف نشون دادی اون فهمیده قهر باشی هم چهار ساعت دوام میاری ن ...

خدایی سر و کله زدن با مرد جماعت کار حضرت فیله 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایی سر و کله زدن با مرد جماعت کار حضرت فیله 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا ..اکه قلق اخلاق همدیگر و بدست نیاورین سخت میشه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
دقیقا ..اکه قلق اخلاق همدیگر و بدست نیاورین سخت میشه  

دقیقا 

ما فاصله سنی مونم خیلی کمه فکر میکنم این موضوع هم تاثیر داره 

و گاهی هم رفتارش یکم بچگانس بخاطر اینکه سن مون کمه

دقیقا  ما فاصله سنی مونم خیلی کمه فکر میکنم این موضوع هم تاثیر داره  و گاهی هم رفتارش یک ...

با همفکری هم میتونین قدم های بلندتری بردارین درصد خطاهاتون هم کمه  ..دیگه من نیستین شدین ما همه چی باید دو نفری باشه با مشورت همتصمیم گرفته بشه 

همیشه جواب نمیده من وقتیا ک میبینم حق با منه اگ بزرگترهام بفهمن بازم حقو به من میدن میگم میرم و زنگ ...

آخهه اگه پیش کسی هم بخواد تعریف کنه که مثلا چرا دعوامون شد یجوری قضیه رو میگه که به نفع خودش باشه 😂🤦🏻‍♀️

کلا این مردا زرنگن میدونن چجوری همه چیو به نفع خودشون تموم کنن 

یه نمونش اینکه من دو ساله بهش میگم بذار بینی مو عمل کنم میگه نه نمیشه عوضش خودش هوای هرچی به سرش زد سریع رفت خرید منم البته دیدم اینجوریه بیشتره پول عمل بینی مو ازش گرفتم باهاش طلا خریدم

آخهه اگه پیش کسی هم بخواد تعریف کنه که مثلا چرا دعوامون شد یجوری قضیه رو میگه که به نفع خودش باشه 😂 ...

کلا مردا همینن

شوهر منم همه چیو یجوری توضیح میده که انگار حق با اونه

یبار یکاری کرد تا یک ماه بابام بهم زنگ نمیزد باهم قهر کردیم

2790
2778
2791
2779
2792