2777
2789
عنوان

شوهرم

464 بازدید | 27 پست

جدیدا با شوهرم خیلی حرفم میشه و خیلی از دستش عصبانی میشم 

علتشم اینه که احساس میکنم هر حرفی بهش میزنم ببخشید به یه طرفش میگیره...

فوق العاده رفیق بازه ولی خودش قبول نداره منم دیگه عاصی شدم از این کارش شما به من بگین اگه هرشب پیش دوست و رفیق رفتن و با دوست کافه و گیم نت و رستوران رفتن رفیق بازی نیس پس چیه؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یکی از اعضای خانواده شوهرمم یکم باهام مشکل داره و اصلا نمیتونه ببینه مارو ولی چون نسبتش با شوهرم نزدیکه،شوهرم هرکارییی براش میکنه کل دیروزو پیش من  نبود چون رفته بود یه شهر دیگه تا کارای اون رو راست و ریز کنه 

منم که اعتراض کردم بهش برخورد...

الانم قهره که چرا دیشب وقتی ۸صبح رفته و ۹شب اومده من بهش اعتراض کردم واسه دیر اومدنش 

از صبحم چندبار رفتم منتشو کشیدم ولی یجوری رفته تو قیافه که انگار همچی تقصیر منه 

حالا منم لجبازم و لج کنم دهن طرفمو سرویس میکنم

الان دیگه لجم دراومده 

بچه ها بگین چیکار کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با لج و لجبازی و قهر کردن مشگلات حل نمیشه  ..بچه نیستین که منطقی با هم صحبت کنین و مشگل و حل کنین ..

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

من هر موقع میبینم هیچ کاری از دستم بر نمیاد و شوهرم حرفمو به یه ورش گرفته لباسامو جمع میکنم برم خونه بابام😐🤣خیلی جدی اینکارو میکنم اصلا بهش نگا نمیکنم و اینو بگم خونه بابام کیلومتر ها دورع و من فقط قپی الکی میام😑ولی جواب میده

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
با لج و لجبازی و قهر کردن مشگلات حل نمیشه  ..بچه نیستین که منطقی با هم صحبت کنین و مشگل و حل کن ...

وقتی طرف مقابلت لجباز باشه و حرفاتو قبول نکنه باید چه کرد؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
با لج و لجبازی و قهر کردن مشگلات حل نمیشه  ..بچه نیستین که منطقی با هم صحبت کنین و مشگل و حل کن ...

نمیاد حرف بزنه الان از صبح هرکاری کردم از دلش دربیاد مثلا نشد

چون من درونگرا ام و وقتی چیزی میشه توی سکوت محض فرو.میرم اونم الان داره کار منو میکنه به خیال خودش

وقتی طرف مقابلت لجباز باشه و حرفاتو قبول نکنه باید چه کرد؟

یکم سیاست به خرج بده 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

وقتی لجبازی می‌کنه و می‌ره تو قیافه شما دیگه هیچی نگو بش محل نده انگار وجود نداره منت کشی هم نکن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نمیاد حرف بزنه الان از صبح هرکاری کردم از دلش دربیاد مثلا نشد چون من درونگرا ام و وقتی چیزی میشه تو ...

باید حرف دلتونو بهم بزنین نقطه ضعف از خودت نشون نده به هیچ وجه 

نمیاد حرف بزنه الان از صبح هرکاری کردم از دلش دربیاد مثلا نشد چون من درونگرا ام و وقتی چیزی میشه تو ...

فکر نمیکنی اونی که باید از دلش در باید تویی.

اون وقت رفتی منت کشی؟

خب واسه همینه که همیشه حق به جانبه و خواهد بود

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
2790
2778
2791
2779
2792