2777
2789
عنوان

پسرا..... 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستی بوس بغلم عیبه؟  خب چن ماه دیگه میشه شوهر😂 عجب عجب عجب

ترجیح دادم با این اقا در این باره صحبت نکنم...و ترجیح میدم اینجا نظرمو در این باره نگم...
ایشون با حرف من قانع نمیشه
میذارم تو حال خودش باشه...
(البته این به این معنی نیست که من با ازادی بی حد و مرز تو دوستی موافقم...اما نه زنگی زنگی...نه رومی رومی)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ترجیح دادم با این اقا در این باره صحبت نکنم...و ترجیح میدم اینجا نظرمو در این باره نگم... ایشون با ح ...

نمیدونستم اقاس😶😶😶😶😶😶😶واو دارک شد ک

باید جمله ب من چه. به تو چه .به ما چه رو به بعضیا فهموند

خب درست نیست  بلاخره طرف مقابل این جور آدم ها یه مرده... شاید اون مرد، همسر یه زن دیگه باشه و ...

جاننننن؟ یعنی مرد اینقدر بی اختیار بوده که خیانتش تقصیر اون نفر سومه؟ تا شما مردها هرز نباشید هزار زن هم حاضر به دوستی باشند خیانت نمیکنید بعد بیاین اینجا حرف مفت بزنید 

اینجوری باشه مردهای زیادی همیشه آماده دوستی با خانم ها هستند پس همه خانم های متاهل باید خیانت کنند شما هم حق اعتراض نداری نهایتا باید بری یقه همجنس خودت رو بگیری

نمیدونستم اقاس😶😶😶😶😶😶😶واو دارک شد ک باید جمله ب من چه. به تو چه .به ما چه رو به بعضیا فهموند

این جمله همه جا صادق نیست...اما اینجا بد جوری جوابه
چون با یه تعصب کورکورانه ای به ماجرا نگاه شده...همین باعث میشه ادم راحت بگه "خب به تو چه؟"

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
منظورت دوستیه؟ دوستی ک مشکلی نداره برای آشناییه‌‌ دیگه بعدشم ازدواج البته وقتی خوبه ک حد و مرز ها ...

بعله خب آشنایی قبل ازدواج خوبه ولی با رعایت حریم ها و اطلاع خانواده ها 

خب در این صورت باهاتون مخالفم روز خوش

دوستی قبل ازدواج برای آشنایی بیشتر خوبه ولی با اطلاع خانواده ها و رعایت حریم ها

من به عنوان یه پسر میگم بهتون که اکثر پسرها از دخترهایی که راحت خودشونو در اختیار قرار میدن خوششون نمیاد برای ازدواج

و وقتی ازشون شیر بشن ترک شون میکنن

اونوقت دختر میمونه با کلی حسرت و عشق یکطرفه و خدای نکرده آسیب های روحی 

روزتون خوش 

اخه من چی میگم تو چی میگی  خب با مرد مجرد میرن تو رابطه !! این چه ربطی به  حرف من داشت

خب مرد مجردی که راحت نیاز جنسی اش ارضا بشه آیا به ازدواج تن میده؟ 

وقتی میتونه بدون قبول مسئولیت زندگی و خرج و مخارج های تشکیل خانواده، نیاز جنسی رو برطرف کنه هیچ وقت زیر بار دردسر های زندگی مشترک نمیره 

اونوقته که فرزندان نامشروع و... زیاد میشن و بنیان های زندگی ها از هم می‌پاشه

دوستی بوس بغلم عیبه؟  خب چن ماه دیگه میشه شوهر😂 عجب عجب عجب

خب اکثر بوس و بغل ها به جاهای باریک کشیده میشه 

و شاید بعد چند وقت به ازدواج منجر نشد 

اونوقت تکلیف چیه؟ 

ترجیح دادم با این اقا در این باره صحبت نکنم...و ترجیح میدم اینجا نظرمو در این باره نگم... ایشون با ح ...

خب لطف کنید ترک کنید تاپیک رو از اولم کسی براتون کارت دعوت نفرستاد 

وقتی منطق ندارید برای حرف هاتون، نیاز نیست اظهار نظر بفرمایید