2777
2789
عنوان

حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 22390 بازدید | 332 پست
فهميدم توی بدنم عضلاتی دارم که از وجودشون بی خبر بودم ولی وقتی قلنج کنن فلج میشم بذار یه خاطره خنده ...

ای داد .هرچند خوبه تو جوونی متوجه شدی و تو پیری خطر نمیکنی 😁

احسنت به شما و آقای همسر قدر شناس. خوشبخت باشید .

دلاک رو‌ خوب اومدی 🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

موقع خداحافظی با پسراشون خیلی خنده دار بود هرچند من فقط به فکر غذا بودم اون زمان

چیکار میکردن؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

با مادربزرگم چندبار رفتم حمام

یبار موهام را حنا گذاشت تا بعد منو ببره حمام منم چقدر خوشحال بودم که میخاد موهامو حنا بزاره

داییم از کنارم رد شد گفت ای بیچاره

وقتی حنا را گذاشت از لزجی و سنگینی سرم و بودی بدش هی نق میزدم بریمحمام بریم حمام

منو برد حمام تقریبا داشتم از حال میرفتم بخاطر حنایی که رو سرم بود

حموم عمومی نورپردازیشم خیلی خوفناک بود

من فقط از اون حوضچه خروجی خوشم میومد که ابش خنک و تمیز بود 

دیگه بعد حموم رسیدیم خونه هم نتونستم لب به غذا بزنم و بیهوش افتادم یه گوشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
ای داد .هرچند خوبه تو جوونی متوجه شدی و تو پیری خطر نمیکنی 😁 احسنت به شما و آقای همسر قدر شناس. خو ...

😄😄😄😄

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
با مادربزرگم چندبار رفتم حمام یبار موهام را حنا گذاشت تا بعد منو ببره حمام منم چقدر خوشحال بودم که ...

حمام کردن های قدیم برای بچه ها رسماً یک شکنجه بود، بچه های حالا قسر در رفتن

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

ابگرمکن های نفتی شما موقع روشن کردن صدا میداد؟ من یادمه هرموقع بابام میخاست ابگرمکن را روشن کنه برای رفع هرگونه خطر احتمالی میرفتیم تو کوچه

ابگرمکنه صدای خیلی مهیبی داشت موقع روشن شدن

نمیدونم خراب بود یا چی

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

من دهه هفتادیم تو دوران بچگی چند بار به زور بردنم حمام عمومی‌. نمیدونم چرا با اینکه تو خونه حموم داشتیم فکر میکردن حموم عمومی تمیز تر میشیم😂 

خاطره ای که یادمه هر طرفی یه نفر داشت موهاشو می‌شست و هی با گلوله های کفی ازین ور اونور تیربارون می‌شدیم 🥴

نمره و عمومی مگه یکی نیس؟

نه نمره خصوصی هست .تو نمره کسی جز خودتون نیست .فقط آقای حمومی اولش هدایتتون می‌کنه به فلان نمره حموم .که اتاقی با قسمت رختکن و بعد دوش و سکو هست 

ولی تو عمومی گاهی ده بیست تا آدم مختلف هست با یه حوض و ...