2777
2789

سلام. من دیروز سونو آنومالی داشتم بعد از اینکه وضعیت جنین‌ رو بررسی کرد گفت بریم سر وقت جنسیت بعد گفت بنظرم دختر میاد ولی مطمئن نیستم احتمال ۹۹ درصد دختر اون یک درصدم بذار به حساب اینکه من تو جنسیتا خطا هم داشتم، بعد گفتم میخوام مطمئن بشم باز مطمئنم نکرد و گفت بنظر من دختره بازم با شک گفت .‌‌ الان من میخوام سیسمونی بگیرم دلم آب شده دیگه 🫠 چه کنم با نظرش موافقت کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس واسه چی پول دادی دیگه اگه توی آنومالی هم نتونن تشخیص بدن باید در اون سونوگرافیشونو تخته کنن

🥲میدونی شاید درست تشخیص داده ولی نمیدونم چرا ب کار خودش مطمئن نبود همش میگفت از کلمات احتمالا ، شاید ، از نظر من استفاده می‌کرد 

حتی تو برگه آنومالیمم چیزی از جنسیت ننوشته 🥺

🥲میدونی شاید درست تشخیص داده ولی نمیدونم چرا ب کار خودش مطمئن نبود همش میگفت از کلمات احتمالا ، شای ...

عجب 

اشکال نداره ناراحت نباش ولی هزینه ی یه سونوگرافی دیگه هم افتاده گردنت که دوباره بری جنسیتو بفهمی 

من واسه ان تی انقدر تحقیق کردم که کجا برم غربالگری حالا جنسیت برام مهم نبود و اصلا فکر نمیکردم بهم جنسیت بگه 

رفتم پیش دکتر‌شاکری توی ایران تنها سونوگرافیه که توی ۱۲ هفته جنسیت میگه 

خیلی کارش درست بود حتی فیلم سونوگرافیمم بهم دادن 

یهو اول بسم الله بهمون گفت که بچه چیه …

توی سونوگرافیمونم نوشت جنسیتو که چیه و مهر و امضا کرد ما چندبارم پرسیدیم که صددرصده گفت آره…