2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سال میکشید 

خیلی سال همه جوره هم میکشید مجرد میگه بودم از تریاک شروع شد تا زسید به شیشه هرویین کراک خیلی دختر داییم عذاب کشید ولی الان عالیه شوهرش ۱۵ سالی پاکی داره

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خدا رو شکر که پاک شده

اره واقعا خیلی بدبختی کشیدن چتد سال سر اعتیاد زندان بود همه چیشو از دست داد دختر داییم با بچش اواره شده بود رسما الان بیا زندگیشو ببین هیچکدوم فامیل به اینا نمیرسن تهران خونه دارن شمال ویلا و زمین دارن بهترین ماشین یعنی رسما ورق زندگی روی خوبشو بهشون نشون داد الان ببینی یه مرد متشخص با ابرو خانواده دار یعنی فکر نمیکنی این همون ادمه

ماشالا شغلش چیه

اوایل که ترک کرد سرایدار  مدرسه شدن بعد داماد پسره بانکی بود با وام و کمک خانواده ها جمع و جور کرد تهران خونه خرید سنددار وام دار بعد رفتن خونشون بهش کار خورد حراست یه شرکت که حقوقش اینا عالیه بعد پدر پسره فوت شد ارث رسید شمال ویلا و زمین ماشین شاسی قبل ارث با خونه رو خرید 

شیشه بیشتر وابستگی روانی داره .ولی ناگهان نباید قطع بشع باید تحت نظر دکتر وتدریجی باشع چون مغژش اسیب میبینه .بایدم واسه بیماری های روانی احتمالی مثل افسردگی و..تحت درمان باشخ چون کسی کامه سمت مواد میره به احتمال زیاد دنبال راه فرار  از مشکلات روحیش بوده

فقط میدونم خبثا نمی تونن یه رشته بمونن قول میدم هرچند مهربون ها هم نیاز به انرژی دارن در هرلحظه و هر مقطعی مردی هم که گفته جذاب نیستی مثل خودت دهاتی هرزه راستی من فروشگاه ۷ کار میکنم اگه خواستید به ما سر بزنید  سفره شاهانه و دوستانه  جیگرها