2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 90 پست
سنگ این که شما میگی و زاج سفید یکی از سرطان زا ترین محصولات هست من خودم از روی نا آگاهی استفاده می‌ک ...

استفاده ی مداوم هر ضد تعریقی خطرناکه گلم

من مشکی نه خودم نه اطرافیانم نداشتیم 

1403/5/22مردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واایی منم همینم 

لاغرم موهای زیر بغلمم مرتب اپیلاسیون میکنم 

حموم هم هرروز میرم 

ولی دقیقا مثل شماس بدنم انگار همون تو حموم که هستم زیر بغلم بو میده هرچی کف و لیف میکشم باز که میام بیرون با حوصله خودمو خشک میکنم انگار بو عرق میدم خیلی بده واقعا باید هرروز برم حموم و عطر بزنم  تا شاید یکم تمیز باشم 

مام هم اصلا برا من جواب نداد من یه مدت مام میزدم خیلی مامه بوی خوبی داشت ولی همون یکی دوساعت بعد حموم عالی بود دوباره انگار عرق که میکرد با بوی مام بوی خیلی بدی میداد 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
واایی منم همینم  لاغرم موهای زیر بغلمم مرتب اپیلاسیون میکنم  حموم هم هرروز میرم  و ...

ای وای دقیقا منو توصیف کردی

فک میکنم یا مشکل از تغدیمونه

یا مشکل هورمونی داریم

استفاده ی مداوم هر ضد تعریقی خطرناکه گلم من مشکی نه خودم نه اطرافیانم نداشتیم 

ضد تعریق های کارخونه ای تفاوتش با این سنتی ها اینکه اونا به اندازه استاندار از آلومینیوم استفاده میکنن که بیماری زا نباشه یا خیلی هاشون اصلا ندارن اما این سنتی ها حجم زیادی آلومینیوم و چیزای دیگه از طریق پوست وارد بدن میشه . عزیزم تاثیرش توی کوتاه مدت نشون نمیده و بلند مدته . انشالله همیشه سلامت باشین و به دور از بیماری 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
ای وای دقیقا منو توصیف کردی فک میکنم یا مشکل از تغدیمونه یا مشکل هورمونی داریم

والا من ازمایش و چکاب شدم خداروشکر مشکل هورمونی ندارم 

اگه باشه بیشتر برا همون تغذیه اس چون همه چی میخورم و کامل هم میخورم بیشتر هم غذاهای خورشتی و برنجی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت