2777
2789
عنوان

.........................

143 بازدید | 6 پست

تو زندگی اکثرمون یکی هست که فکر میکنیم شاید اگه میشد، میموند یا ما باهاش میموندیم، اگه سنمون کمتر بود یا بیشتر، اگه پول بود، اگه مهاجرت نبود، اگه خانواده‌ش و خانواده‌مون مخالفت نمیکردن، اگه دنیای لعنتی رو همون در همیشگی نمیچرخید و عشق به موقع اومده بود شاید زندگیمون بهتر از امروز بود. شاید خوشحالتر بودیم. خارجیها بهش میگن The one that got away

. پریسا معتکف میگه: تو همانى كه كسى مثلِ تو معشوق نشد!

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

باعرض سلام و کسب اجازه

به قول سعدی خوش سخن:

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را 

کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری

برادرمهربون: این قافله از صبح ازل سوی تو رانند                                      تا شام ابد نیز به سوی تو روانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همانم که کسی مثل من معشوقه نشد😌

ژان ژان😄😍

مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی وبین من وتو فاصله هاست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اوووف که  پس کادو ولنتاین بهم تعلق میگیره جونمی جوووون♥️🌹😝🧸🎁🍫

من خودم کادو محسوب میشم 😌❤❤