2777
2789

دوست عزیزم میشه ب من کمک بکنید من چون  دسترسی ب روانشناس ندارم   اگر برات مقدوره بهم کمک کنی ممنونت میشم  

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید دویتان میخوام سارا  مامان پرهام  رو تگ کنم اما نمیشه    باهاشون کار دارم 

@سا را(مامان_امیر_پرهام) @سارا(مامان_امیر_پرهام)1     ...

دوست عزیزم اگر بتونید ب من کمک کنید لطفبزرگی  درحقم کردین چون  این مسله. رو خودم باید ب تنهایی حل کنم 

وکسی نباید   بفهمه  

پسرم رو برای دوسالگی بردم مرکز بهداشت. همه چی خوب بود. از فرم ها 

اما   بهداشت ب من گفت بچه ات.   نباید اینکارا رو انجام بده.  درصورتی ک انجام میده  

دوست عزیزم اگر بتونید ب من کمک کنید لطفبزرگی  درحقم کردین چون  این مسله. رو خودم بای ...

چکار میکنه مثلا .بهت گفتن علاعم اتیسم رو داره؟

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  

مثلا. براتون بگم  ک پسرم   با ماشیناش  فقط لاستیکشو میچرخونه بازی میکنه خیلییییییییییی کم پیش میاد ک    مثل بقیه بچه ها  باهاش رانندگی کنه 

ولی وقتی. میگم بنداز برا مامان میندازه مثلا من میندازم برا اون اونم میندازه برام 

اما بعد ول مبکنه میره 

مثلا   ماشینای قدرتی محکم میکشه رو زمین. صدای چرخیدنشو. گوش میده   میبینه 

در قابلمه برمیداره میچرخونه. الان کمتر ولی قبلا مدام 

یا  الان  میاد مثلا ی گیره قرمز میندازه توش   میچرخونه دورنگ بشع. سه چرخه اشو برعکس میکنه میچرخونه لاستیکشو بهش یاد دادم مثل فرمون  باهاش بازی ونه گاهی ابنکارو میکنه ولی.  سوار دوچرخه اشم میشه راه میبرتش  غان غان میکنه  

مثلا. براتون بگم  ک پسرم   با ماشیناش  فقط لاستیکشو میچرخونه بازی میکنه خیلیییییییییی ...

تماس چشمی داره؟یعنی کامل تو چشمات نگا کنه .به پنکه و لباسشویی هم خیلی نگا میکنه؟یه بازی رو شاید نیم ساعت تا یه ساعت تکرار میکنه؟

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  

من  پسرم وقتایی ک اهنگ شاد باشه.  دستاشو.  ن ب تندی بال بال. زدن ولی ی ستشو.  اینطوری تکون میده  

یا مثلا  دیروز ۵ تا جا ادویه های منو گذاشت روی هم ک. تو فرم تکاملش بود تشویقش میکردم بحالت شادی کردن دستاشو اینطوری  تکون میداد و  بپر بپر میکرد  ولی خب  همیشه اینکارو نمیکنه 

((**اینجا بهداشت بهم گفت ک. خطرناکه **))

یا دور خودش میچرخه. میره زیر لوستر  میچرخه بعد. ک میگم نکن. میخنده حس میکنم بازیش میگیره اما. ن مدام 

تو حموم گوشاشو گرفت و منو صدا میزد مامان   البته همیشه اینطور. نیست   فقط ی حسه اما حس میکنم میخواد تفاوت صدارو بدونه  

تماس چشمی داره؟یعنی کامل تو چشمات نگا کنه .به پنکه و لباسشویی هم خیلی نگا میکنه؟یه بازی رو شاید نیم ...

بله تماس چشمی داره کامل.  ب هرکی هم بخواد خوب نگاه میکنه بازی میکنم باهاش نگام میکنه میخنده. دالی. بازی هم میکنه بهم میگه برو پشت اپن. قایم. شو دالی کنیم اینو باحالت اشاره میگه.  ب دالی میگه دا   میخنده