2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من بعد واکسن کرونا شد

اخر سر رفتم متخصص پوست دارو دست ساز داد. خدا پدرش رو بیامرزه خیلی شدتش رو کم کرده ی جوری میخاروندم ک آب ترشح میکرد

برو دکتر پوست مجرب

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من شدید دارم جوری که تمام گوشته پوستم میوفته ! 

و هر راهی رفتم .. بتامتازون بد نبود ..خوب بود ..

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚

منم دارم اگزما یکماهی درگیرش بودم رفتم دکتر دارودساختنی با صابون کرم دار دادخیلی داره بهتررمیشه ولی خب حتی واسه شستن ی لیوان یا خورد کردن پیازهم دستکش دستمه واینکه وازلین با اگزما سازگاری نداره ب هیچ وجه وازلین نزن ب دستات ولی آبرسان خوب بگیر همیشه دستات مرطوب باشن اگ خواستی درخواست بده تا رفتم خونه اسم صابون برات بفرستم

من دستام وحشتناک بودخون میومدترک های بدبرامن دکتر۲،۳آمپول بتامتازون هفته ای یدونه زینک پلاس پمادکلوبتازول وفلوئوسینولون بود۱ماه مصرف کردم گوش شیطون کررفت ۲ساله ولی گاهی وقتایه کوچولوبازمیادولی زودپمادمالی میکنم اصلااب گوجه نمیزاری به دستات بخوره دستات نبایدبه شوینده بخوره تامیتونی دستاتوبایددائم پمادمالی کن تاترمیم بشه جاهای زخم دستات نبایدبه خاک بزنی نبایدبزاری خشک بمونه

پایان هدف آخرخرداد  
منم دارم اگزما یکماهی درگیرش بودم رفتم دکتر دارودساختنی با صابون کرم دار دادخیلی داره بهتررمیشه ولی ...

آبرسان خوب چی بگیرم تقریبا ۵ ماهه دو تا کرم تاپ شاپ حاوی روغن آرگان استفاده کردم تاثیری نداشت بدترم شده 

منم دارم اگزما یکماهی درگیرش بودم رفتم دکتر دارودساختنی با صابون کرم دار دادخیلی داره بهتررمیشه ولی ...

عزیزم اسم صابون رو بفرست واسه شست وشوی دستم از اون استفاده کنم