اخر سر رفتم متخصص پوست دارو دست ساز داد. خدا پدرش رو بیامرزه خیلی شدتش رو کم کرده ی جوری میخاروندم ک آب ترشح میکرد
برو دکتر پوست مجرب
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ میبینید ..امام علی علیهالسلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟✨😚ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
منم دارم اگزما یکماهی درگیرش بودم رفتم دکتر دارودساختنی با صابون کرم دار دادخیلی داره بهتررمیشه ولی خب حتی واسه شستن ی لیوان یا خورد کردن پیازهم دستکش دستمه واینکه وازلین با اگزما سازگاری نداره ب هیچ وجه وازلین نزن ب دستات ولی آبرسان خوب بگیر همیشه دستات مرطوب باشن اگ خواستی درخواست بده تا رفتم خونه اسم صابون برات بفرستم