2777
2789
عنوان

بارداری

113 بازدید | 8 پست

من ۱۰روز از تاریخ موعدم گذشته و دیروز بی بی چک زدم مثبت شد کی برم برای آزمایش خون الان برم درسته دیگه؟

واینکه سنوگرافی نمیفرستن منو الان؟

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

الان میتونی واسه ازمایش بارداری بری. واسه سونو اگه ۸ هفته شد برو که بتونی انشالله صدای قلبشم بشنوی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان میتونی واسه ازمایش بارداری بری. واسه سونو اگه ۸ هفته شد برو که بتونی انشالله صدای قلبشم بشنوی.

انشالله ممنون مرسی

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
انشالله ممنون مرسی

مبارکت باشه عزیزم به سلامت بغلش بگیری....منم دعا میکنی منم نزدیک موعدمه ...چهارساله اقدامم منم برا دومی خیلی هم دلشکسته...دعا کن منم باردار شم معجزه کنه خدا در حقم سنم چون بالا رفته...دخترم نه سالشه خیلی تنهاس من خیلی شرمندشم...راستی علایمت چی یود شما 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مبارکه به سلامتی😍

برو پیش یه متخصص خوب برات ازمایش مینویسه و سونو بهت میگه هرکدومو کی انجام بدی

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗