2777
2789

منم اومدم بیرون

یخ کردم خدااااا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضش ماشین دار شدی بعد تعویض بشین توش بخاری بگیر برگرد خونه برو رو تختت بخواب 

با این تفاوت که حالا یه راننده ی ماشین داری😂😂😂

اینجا برففففف میاد خیلییییی سردهههه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عوضش ماشین دار شدی بعد تعویض بشین توش بخاری بگیر برگرد خونه برو رو تختت بخواب  با این تفاوت که ...

😂😂😂خوب بود..

فعلا ک ماشینو کوفتم کردن از ۷ و نیم صبح صد جا منو فرستادن

😂😂😂خوب بود.. فعلا ک ماشینو کوفتم کردن از ۷ و نیم صبح صد جا منو فرستادن

یادش بخیر منم اسفند سه سال پیش علاف اونجا شدم واقعا خیلی حوصلش سر میره ادم ولی اون لحظه شیرین که صدات میزنن بری امضا کنی به عنوان مالک😎😎😎بعد میری پلاک میگیری میاری میدی برات تعویض کنن😎😎اووووف

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یادش بخیر منم اسفند سه سال پیش علاف اونجا شدم واقعا خیلی حوصلش سر میره ادم ولی اون لحظه شیرین که صدا ...

😂خوبه حالا ۳ سال پیش بود 

من همین ۴ ماه پیش تعویض پلاک رفته بودم 

ماشین هم دست منه هم شوهرم هرسری یکیمون ی ماشین دیگه میبینه عوض میکنه😂😂😂

😂خوبه حالا ۳ سال پیش بود  من همین ۴ ماه پیش تعویض پلاک رفته بودم  ماشین هم دست منه هم ش ...

مبارکتون باشه عزیزم به دلخوشی